За нуждата от обединени националисти говори Ангел Джамбазки

За нуждата от обединени националисти говори Ангел Джамбазки

18 септември 2012  |   2 коментара

Предложеният от ВМРО общ патриотичен блок коментира заместник-председателят на партията Ангел Джамбазки в обзорното предаване „Отзвук от деня“ по Нова българска телевизия.

Той посочи, че целта на ВМРО е да събере всички, определящи се като националисти, в един общ блок. На фона на абсолютно еднородното политическо семейство в България в момента, еднородното политическо говорене и действие, смятаме, че вътрешните спорове и разединението между националистичните организации не са полезни, категоричен бе заместник-председателят на партията.

За това в Деня на Съединението на България изпратихме писмо до всички такива политически организации с призив за обединение на патриотичните сили в името единствено на България, обясни Джамбазки.

В Деня на София Ангел Джамбазки посочи, че не може да поздрави софиянци по повод празника, тъй като положението в града не предполага тържества. Общинският съветник на ВМРО изрази недоумението си как общинарите на ГЕРБ провеждат лицемерно празненство в Народния театър, докато пред сградата са се събрали недоволните столичани от промените в наредбата за паркиране, определяйки Синята зона като „данък ГЕРБ“.

18 септември 2012

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *