ВМРО-Враца се готви за самостоятелно участие на местните избори през 2011 г.

ВМРО-Враца се готви за самостоятелно участие на местните избори през 2011 г.

23 ноември 2010  |   0 коментара

На проводената общинска конференция на ВМРО във Враца бе отчетено организационното и политическо развитие на ВМРО в общината за периода 2007 - 2010 г. Отбеляза се изграждането на нови структури, повишаване на членския състав, заемането на отговорни позиции по значими за общината проблеми.

Предвид завоюваните позиции, ВМРО се готви за самостоятелно участие на местните избори догодина. ВМРО отново ще даде възможност, чрез своите листи, за широко гражданско присъствие на патриотично ориентирани личности и организации, които споделят идеите за компетентно и честно управление на община Враца, с приоритет в реализацията и развитието на младите хора.

Делегатите избраха общински комитет в състав: председател – Красимир Богданов, зам.-председател – Пламен Велев /Враца/, секретар – Галя Георгиева /дамски клуб „Вратица”/, касиер – Красимир Ангелов /Згориград/, членове – Йонко Христов /Вировско/ и Момчил Янков /младежка организация/, който ще има мандат от една година и трябва да подготви и осъществи участието в местните избори.

Набелязани бяха конкретни мерки за подобряване на дейността на общинските структури.

На 26 ноември ВМРО ще проведе традиционното вече факелно шествие, посветено на годишнината от Ньойския диктат. Едновременно с това ВМРО ще изрази протеста си срещу закриването на поделение 52380, което ще доведе до тежки демографски, икономически и социални последици за Враца и региона.

23 ноември 2010

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *