ВМРО - Враца обяви програмата си за ново управление на общината

ВМРО - Враца обяви програмата си за ново управление на общината

24 март 2011  |   0 коментара

Местната организация на ВМРО във Враца се разграничи официално от неуспешното управление на общината през последните 20 години и обяви 10 приоритетни точки за развитието на Враца:

1. ВМРО се разграничава от всички, управлявали община Враца през последните 20 години, довели я до демографски срив, икономическа разруха и срастване на властта със сенчестия бизнес.

2. Оценяваме настоящето ръководство на общината като изключително слабо, некомпетентно и неспособно да се справи с управлението.

3. Категорично сме против закриването на училища, детски градини, болници, военни поделения, културни институции и на каквото и да е, което води общината към ликвидация.

4. Ние сме за промяна в икономическите принципи на общината - не да се разпродава общинската собственост, а да се инвестира в създаването на приходоизточници и работни места.

5. За стимулиране на инвеститорите, с приоритет - подкрепата на местния бизнес, земеделските производители и животновъдите.

6. Грижа за селата - днес изоставени на произвола на съдбата, утре място за спокоен живот и достойни старини.

7. Ние сме за създаване на общинска полиция, като средство за охрана на живота и имуществото на гражданите, земеделската продукция и културните паметници от посегателства.

8. За активна намеса на общината в справянето с демографската катастрофа и обезбългаряването на населените места. Материална подкрепа за младите родители.

9. Шанс за младите хора да останат да работят и да се развиват във Враца.

10. Ние сме за смяна на поколението. Община Враца трябва да се управлява от млад и способен, експертен екип, а не от партийни марионетки. От хора, уважаващи българските ценности и традиции. За да си добър управленец, първо трябва да си  добър българин.

Враца има нужда от патриотична алтернатива!

Призоваваме всички, милеещи за бъдещето на Враца - граждани, обществени движения и патриотични организации, да застанат зад нашата програма!

Заедно да отвоюваме Враца от мутрите и олигархията и да я върнем на обикновените хора!

Снимка: Дарик нюз Враца

24 март 2011


Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *