ВМРО се включва в начинанието „Да почистим България за един ден“

ВМРО се включва в начинанието „Да почистим България за един ден“

08 април 2011  |   0 коментара

Текст от блога на ВМРО "За София"

Общинският съветник от ВМРО в София Ангел Джамбазки и представители на Младежката организация на ВМРО ще се включат в инициативата на БТВ „Да почистим България за един ден”.

В събота (9 април) от 11.00 часа ще бъде почистен участък от коритото на Перловска река в района на Южния парк, а по-късно през деня ще бъдат засадени дръвчета в парка „110 години ВМРО” в столичен район Люлин и в квартал Суходол. Почистването е част от начинанието на ВМРО „Зеленото е родолюбие“.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА:

„Зеленото е родолюбие“ – обзор

Младежите от ВМРО – Русе ще почистят лесопарк „Липник“ – 30 души от младежката структура на ВМРО – Русе ще се включат в почистването на около 5 декара в района на лесопарк „Липник“ в землището на село Николово до ресторант „Липите“. Събитието е на 10 април (неделя) от 11 часа.

ВМРО – Стара Загора ще засади зелен пояс около ресторант „Аязмото“ в знак на протест – Протестиращите ще засадят зелен пояс от борови дръвчета около блокирания строеж, който дълги години боде очите на посещаващите парка старозагорци.

Младежката организация започва инициатива „За по-красива и чиста Враца“ – Младежката организация на ВМРО – Българско национално движение организира почистване на района около пазара в жк „Дъбника” във Враца на 8 април. Инициативата е под надслов „За по-чиста и красива Враца”.

8 април 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *