ВМРО  с шест нови структури и общински комитет в Троян

ВМРО с шест нови структури и общински комитет в Троян

07 април 2011  |   0 коментара

ВМРО – Българско национално движение вече има общински комитет в Троян, изграден от представителите на шест структури от общината. За председател на новоучредения общински комитет бе избран Даниел Сираков, който е и общински съветник в Троян.  В състава на комитета влизат още председателите на организации от общината:  Боян Владовски – председател на градската организация в Троян, Николай Маринов –с. Голяма Желязна, Владимир Петков – с. Бели осъм, Валентин Геновски – с. Балканец, Петко Тинчев – с. Борима, Илиян Хараланов – с. Чифлик.

На учредяването присъстваха областият орагнизатор за областта Иван Стоянов, председателят на ВМРО в съседната община Априлци Христо Калистерски и членовете на ВМРО от община Троян.

Предстои учредяване на структури на ВМРО и в селата Черни осъм, Дълбок дол и Терзийско.

Общинският комитет на ВМРО - Троян има собствена интернет страница, на която ще бъдат публикувани актуални новини и сведения за дейността на партията в района.

Хората от комитета има амбициите да наложат ВМРО като основен фактор в обществено-политическия живот в Троян.

През месец май предстои конференция, на която ще бъдат очертани насоките за работа и критериите за издигане на кандидати за кметове и общински съветници от ВМРО в община Троян.

7 април 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *