ВМРО - Русе организира протест срещу високите цени на ток и топлоенергия на 25 март

ВМРО - Русе организира протест срещу високите цени на ток и топлоенергия на 25 март

22 март 2011  |   0 коментара

На 25 март ВМРО - Българско национално движение в Русе организира протестен автопоход. Протестът е част от серията демонстрации на ВМРО в страната, насочени срещу поскъпването на тока, ценовия терор и бездействието на управляващите от ГЕРБ.

Сборният пункт е в 12 часа на паркинга на "Кауфланд" 1 на бул. "Липник" № 8. След това автопоходът на ВМРО - Българско национално движение ще премине през кварталите на град Русе и ще достигне своята крайна цел - централата на Е.ОН - Русе на ул. "Мостова" № 6, където ще се проведе протест от 13:00 ч.

За повече информация за протеста може да се свържете с областния координатор на ВМРО в Русе Александър Корфонозов на телефон 0888214409.

ПОСЕТЕТЕ СЪБИТИЕТО ВЪВ "ФЕЙСБУК" ЗА ПРОТЕСТНИЯ АВТОПОХОД

Срещу ценовия терор на монополистите!

Срещу спекулативното поскъпване на тока!

Срещу бездействието на управляващите!

Цените скачат, да скочим и ние!

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА ВМРО

ВМРО започна серия демонстрации в страната срещу ценовия шок. На 13 март повече от 3 хиляди души, поведени от ВМРО – Българско национално движение протестираха пред Министерския съвет срещу бездействието на управляващите спрямо монополистите в различни сфери. Протестиращите приеха 13 искания, които бяха внесени в министерския съвет.

След София протести бяха организирани в Плевен (18 март), Стара Загора (19 март) и в Пловдив (20 март).

Същевременно структурите на ВМРО - Българско национално движение заявиха готовност дори и за блокиране на границата с Гърция.

Протести на ВМРО срещу ценовия терор (ОБЗОР) - Обзор на серията от протести на ВМРО срещу ценовия терор

Бунтът на цените: медиите за протестите на ВМРО срещу ценовия терор (ОБЗОР) - Как медиите отразиха протестите на ВМРО в Плевен, Стара Загора и Пловдив

22 март 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *