ВМРО - Плевен започва подписка за ремонт на улица "Лозенка"

ВМРО - Плевен започва подписка за ремонт на улица "Лозенка"

10 август 2010  |   0 коментара

ВМРО - Плевен и Движение „Достойни за България" започват подписка сред гражданите на Плевен за ремонта на улица „Лозенка". Това съобщават от местната организация на воеводите. След стапянето на снеговето и обилното количество дъждове, които се изсипаха, състоянието на улицата е трагично, мислят организаторите на подписката.

По "Лозенка" липсват павета, има оформили се дупки с голям диаметър и дълбочина. Тази пътна артерия е втора по значение за трафика към един от двата най-големи квартала в Плевен - „Сторгозия". "Лозенка" облекчава трафика в жилищния квартал и същевременно съкращава времето за част от населението за пристигане до дадена част от града. "Предвид значението на улицата, ние от ВМРО и "Достойни за България" започваме тази подписка с цел отремонтиране на тази градска пътна артерия, облекчаване трафика в квартал Сторгозия и улесняване пътуването на гражданите с техните автомобили", се казва в изпратено до медиите становище.

Подписи ще се събират от активисти на ВМРО и "Достойни за България" на принципа "от врата на врата". Те ще посетят живеещите на "Лозенка" и в част от блоковете в "Сторгозия" като ще се легитимират с отличителни знаци на организациите и членски карти.

Подписката ще продължи до края на тази седмица, след което тя ще бъде внесена в Общински съвет Плевен.

10 август 2010

Пълен текст

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *