Цензура посяга на видео по Циганския въпрос, изработено от младежите на ВМРО

Цензура посяга на видео по Циганския въпрос, изработено от младежите на ВМРО

13 юли 2011  |   0 коментара

От броени часове в Интернет се разпространява видео, монтирано от активисти на Младежката организация на ВМРО в София. Клипът показва циганизацията на България и циганския терор, на който са подложени хората, принудени да живеят в съседство с шумните и агресивни цигански общности. Използвани са любителски и професионални материали, намерени в български и чуждестранни видеопортали.

Видеото беше премахнато в опит за цензура, но младежите на ВМРО го качиха отново. Младите хора са решени да разпространят клипа в идните дни.

Кадрите обобщават изключително тежката демографска ситуация, в която се намира България. Застаряващото българско население, постоянно притеснявано и тероризирано от страна на младата, необразована, невъзпитана в граждански ценности, агресивна циганска популация.

Видеото много ясно показва, че държавността и нацията се намират в състояние на задълбочаваща се ерозия. За циганите законите не важат, няма уважение към националните институции, символи, сами не се причисляват към нацията и обществото.

Истинските ксенофоби растат в гетата, изпълнени с омраза към външния свят и с твърдото мнение, че някой нещо им дължи и ако не го получат – са готови да си го вземат насила. За тях моралните категории не важат – насилието над другите е оправдано, а може да бъде и удоволствие.

Клипът за циганския терор и циганизацията неслучайно се разпространява в интернет. Темите, които разглежда, са се превърнали в теми-табу за българските медии, елементарна криминална хроника, на която не се прави сериозен и задълбочен анализ, не се търсят причини и следствия, не се търси взаимовръзка между стотиците хиляди случаи, превърнали и без това не особено лекото ежедневие на милиони българи в истински ад. По телевизиите се разглеждат безредиците и безкрайните исканията на циганите някой нещо да им даде, но не и живота и страданията на българските им съседи, подложени на бой, ограбвания и постоянни обиди.

Проблемът трябва да се осъзнае, за да се реши. Нито политиците, нито медиите, нито обикновените граждани трябва да си зариват главите в пясъка и да смятат, че всичко ще отмине от самосебе си. Напротив – проблемите ще се задълбочават. Затова трябва да се вземат важни решения. Не утре, не вдругиден, не след 10 години, когато ще е твърде късно. Днес.

Разпространявайте видеото, разпространявайте информацията, пробийте цензурата. Нека заедно да зададем истинския дневен ред на обществото ни.

Гледайте клипа във Vbox7 и Youtube.

13 юли 2011

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА:

Циганският въпрос

Предаване за млади националисти „Младежка офанзива” - начинание на Софийската младежка организация на ВМРО  - брой 1, брой 2, брой 3.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *