След Катуница

След Катуница

30 септември 2011  |   0 коментара

Текст от блога на зам.-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки

Нищо в България вече не е същото. Българите взеха правосъдието в ръцете си. За съжаление. Защото псевдодържавните „мъже” се скриха като мишки. За пореден път.

Както след убийството на професор Калоянов в „Захарна фабрика”. Както след убийството на Боби Райнов в „Овча купел”. Както след циганските бунтове и изстъпления в „Красна поляна” през 2007 година, когато тълпата въоръжени с брадви цигани крещеше „Смърт за българите”. Както след стотиците „битови” убийства, извършени от цигани в умиращите села и селца на България, скрити и покрити от пропагандната машина.

Скриха се по дупките си и чакат отново всичко да се размине.

Българите протестират най-сетне. Разочаровани и отчаяни от бездействието и политическата импотентност на тези, които са избрани да управляват. От паническото нежелание проблемът да бъде назован с името му.

Българите са разочаровани и отчаяни от безнаказаността и наглостта на циганските барони. Но гневът на българите днес е насочен най-вече към държавното бездействие по въпроса. Срещу нехайството на институциите. Промяната започва. И нека започне от столицата, нека започне от София.

Можем да премахнем незаконните гета в София. Можем да накараме всички да живеят според правилата и да спазват задълженията си на български граждани! Години наред ние от ВМРО говорим за това.

Предлагаме решения. Вашето доверие и подкрепа ще ни дадат възможност да приложим тези решения.

30 септември 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *