Полицията да послуша ВМРО за арести по „Медузите 2”

Полицията да послуша ВМРО за арести по „Медузите 2”

11 май 2010  |   0 коментара

Във връзка с продължаващата операция „Медузите” ВМРО – Варна разпространи до медиите декларация, с която подкрепя действията на Министерството на вътрешните работи. В декларацията се отбелязва, че прокуратурата се е вслушала в позиция на ВМРО от 31 март. Припомняме, че тогава ВМРО изрази надежда, че арестът на Борислав Гуцанов е само началото на операцията и посочи председателя на групата на ДПС във варненския общински съвет Янко Станев като „кандидат” за възможно продължение на акцията.

По първоначални данни днешните действия във варненската община са насочени тъкмо срещу фондацията на въпросния господин, която се занимава със „защита на човешки права”.

Декларацията на ВМРО – Варна продължава в шеговит тон: „...сега изразяваме надежда съвсем скоро телевизионният център на МВР да ни зарадва с кадри от ареста на заподозрените по случая. Практиката „защитниците на права и свободи” да се хранят от тази своя „защита” е повсеместна в цялата страна. Призоваваме прокуратурата да разследва хилядите организации, регистрирани като такива с идеална цел, превърнали се в корпорации, които пълнят партийни каси.”

11 май 2010

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *