Оставили сме Турция да диктува правилата

Оставили сме Турция да диктува правилата

26 декември 2012  |   2 коментара

Източник: в. „Десант“

Автор: Иван Иванов

снимка: По време на избори към страната ни прииждат десетки автобуси с „туристи“ от Босфора

В публикацията „Кой спъва етническия мир у нас“, поместена в последния ноемврийски брой на в. „Десант“, пише, че турчинът Сезгин Мюмюн е сезирал Международния съд в Хага, изпращайки по специален куриер документ от 117 страници. В статията става дума и за Ньойския договор и какво е отношението към страната ни на Франция, Германия, Австро-Унгария, Румъния, Сърбия, Македония, Гърция, Турция. Става ясно с една дума, че всички ни мразят, ненавиждат и искат да ни унищожат. А нашите управници спят. Що за държава, що за правителство, що за управници и ръководители? Един избор на магистрати не можем да направим, допускаме да се гаврят с паметта на наши достойни генерали, заличават се от регистрите на ГРАО български имена и т. н.

Българите са на тази територия още от 320 г., а България е призната за държава през 681 г. след победата на Аспарух над Византия. Турците идват едва през 1300 г. Нека кажат тяхна ли е била тази територия и колко турци е имало на нея. Да кажат колко българи са изклали, обесили, насилили. Колко деца са отвлекли. Колко са потурчили...

Всички знаем, че родителите, бабите и дядовците, пра-пра-отците на тези, които у нас претендират да са турци, допреди 1200 години са били българи, но насила са приели исляма.

Тогава откъде Мюмюн извади тези 1,5 млн. турци в нашата страна. И как може да се настоява за възстановяване на вакъфските имоти – та нали те са заграбени от българите при потурчването им!

Сегашните ръководители не искат да разберат, че милиони граждани на Турция са плъзнали из Европа като пипалата на октопод. Само в Германия те са над 5 милиона. Ами в другите европейски държави?! При това турската инвазия е придружена с най-нагли искания – телевизионен канал, радиочестоти, вестници, джамии, училища... Изнудвания, месене в държавните въпроси и т. н. Къде по света го има това да се иска официално задължително въвеждане на изучаването на турски език в български училища?!

Но следващото поколение, т. е. младите, които сега нехаят, ще усетят всичко това на гърба си след 2020 г.

А идиотското мълчание и послушание на нашите властимащи продължава и те без възражения оставят Турция да диктува правилата, по които да играят. При това положение как да вярваме на управниците си, които допускат очертаване на анклави и промиване на мозъците на българите чрез турскоезични радиа, телевизия, вестници, училища... Няма да е чудно при следващото преброяване у нас да се очертаят самостоятелни турски области, над които да се веят турски знамена и да се управляват от турска администрация. Целта е ясна – тя е същата като в Ньойския договор – ликвидиране на България. Бедната, малка България!

Изходът е един – да се изгради един общ единен фронт срещу ГЕРБ и всички заедно да заработим за по-доброто бъдеще на страната ни; за по-добри старини на пенсионерите, както и за по-добри перспективи пред младите. Иначе утре те ще са роби на банки и на фирми и ще  работят само за едничкия хляб. И по-страшното е, че като нищо могат да гледат турчин как бесней над бащино им огнище... Тогава, вайкайки се и превивайки гръб, ще проклинат предишното поколение, че им е оставило такова наследство, такъв живот и ново робство. Сега е времето да се вземат мерки това да не се случи.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА:

Рубриката „Турция разбулена“

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *