Обезопасяват сграда във Враца след сигнал на ВМРО

Обезопасяват сграда във Враца след сигнал на ВМРО

31 август 2010  |   0 коментара

Опасна сграда на врачанската улица „Братя Миладинови” във Враца вече е обезопасена. Това стана след сигнал на жители от района на „Стария пазар” до общинския съветник от ВМРО Красимир Богданов. След актуален въпрос на юнската сесия на Общинския съвет, кметът д-р Костадин Шахов разпореди проверка. Тя констатира нарушенията и определи в едномесечен срок сградата да бъде почистена и затворена за свободен достъп.

Припомняме част от мотивите на жалбоподателите: „Преди няколко години, в пространството между нашия блок и железопътната линия бяха издигнати няколко масивни постройки, които в последствие бяха занемарени. Преминаващите от тук граждани, започнаха да изхвърлят отпадъците си. Днес помещенията са истинско сметище или са използвани като тоалетна. В тях се навъртат бездомници, съмнителни лица и хора с извратена сексуалност. Всички тези факти, поставят въпроси за хигиената, здравето и сигурността на нас и нашите деца. Пред постройките е жп прелеза, който е най-пряката връзка към града за жителите на жк. „Дъбника”. Всеки ден от тук преминават хиляди врачани”.

Разпоредбите на Общината бяха изпълнени в указаните срокове. „Навременните действия, ще предотвратят опасността от нещастни случаи”, коментираха жители на квартала.

31 август 2010

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *