Нова ДПС наглост, с любезния кворум на българския Мандела

Нова ДПС наглост, с любезния кворум на българския Мандела

20 юли 2013  |   0 коментара

Продължава безогледната наглост, с която ДПС набутва във властта и в Народното събрание скандални и откровено криминални типове. Ставаме свидетели на прикрито зад многоглаголното нищоказване и литературоведско бърборене на председателя Местан нашествие на доказано престъпни елементи от квотата на ДПС на всички нива на държавната администрация.

 

След назначаването на скандални министри, заместник-министри, началници на държавни агенции и области управители, след като 101 години след Освобождението на Пиринска Македония натресе на Благоевград трудно говорещия какъвто и да било език пишман валия Муса Палев, новата порция ДПС-назначения показва, че всички приказки за катарзиси, преосмисляния и прочее глупости са били само лицемерие и измама. За заблуда на наивници и за отклоняване на общественото внимание.

 

Заместник-областният управител на Смолян Бейхан Дуран е съден за опит за убийство и се е признал за виновен за нападение с нож, по информация от публикации в медиите. На мястото на назначения за областен управител Емил Иванов в българското Народно събрание влиза скандално известният циганин от Самоков Александър Методиев – Сали. И двамата известни на обществото с нечистите си политически и обществени биографии.

Това очевидно е прословутата банка-кадри на ДПС, готови да управляват държавата в името на обществения интерес. Криминални типове, доказани и осъдени с влезли в сила присъди престъпници, цигански тартори, които осигуряват гласове на ДПС в циганските махали, крадци и контрабандисти на дървен материал... и прочее, и прочее либерали и демократи, борци за права и свободи...

Тези назначения недвусмислено опровергават за пореден път плитката лъжа за „експертността“ на това правителството. Повече от очевидно е, че това правителство е заложник на изгладнялата за власт, тоест злоупотреби и облаги, потивоконституционна и антибългарска ДПС. Продължава разпада на държавността и разделението в обществото.

Да не забравяме, че всички тези назначения са пряка и лична отговорност на човека, който осигури кворум на БСП и ДПС и ги направи възможни управляващи. Негова лична вина е повторното нашествие на ДПС на всички нива на държавната власт.

Затова тази антибългарска и предателска тройна управляваща коалиция трябва да бъде свалена от власт. Виновните за това ново национално предателство трябва да бъдат съдени и осъдени. И това няма да стане с разходки. Ще стане по-традиционно. Съгласно стари български и организационни традиции. Има какво да си припомним от събитията в началото на миналия век.

 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *