Национален поход „Да обърнем знамената“

Национален поход „Да обърнем знамената“

21 март 2013  |   0 коментара

България се намира в безпрецедентна социална, икономическа и политическа криза. Цените растат, доходите намаляват, монополите се вихрят, а властта нехае. България умира! Затова тръгваме с обърнати знамена срещу безотговорната политика!

Днес, 135 години след Освобождението, българите все още не сме свободни. Демократично избраната от нас власт ни принуди да робуваме на колекторски фирми, топлофикации, ЕРП-та, ВиК-та  и други трибуквени корпорации. В резултат за 20 години страната ни се стопи с 2 млн. българи – едни емигрираха, а други угаснаха в нищета.

Дойде времето останалите да извоюваме своята свобода, като се преборим с най-големия монопол в държавата – монополът върху властта. Изборът днес е един:

Свобода от монополите или смърт за България!

Затова ВМРО казва: С обърнати знамена до победата!

Как започна всичко?

В деня на национално освобождение - 3 март, за първи път ВМРО обърна националния трибагреник, за да отправи ясен сигнал и към управляващите, и към обществото, че в страната ни има сериозен проблем. От една страна се води война с българския народ, от друга – българите водят своеобразна война за оцеляването си.

Последваха още две протестни шестия, които вече по традиция тръгват от Съдебната палата.

Обърнатото българско знаме беше развяно от членове на ВМРО и пред Народното събрание, по време на импровизирано „измитане на боклука“. Същото се случи и пред Министерски съвет, когато кабинетът „Борисов“ сдаде официално властта.

В първия ден от регистриране за предстоящите избори в ЦИК заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки внесе искане за промяна начина на формиране на изборните комисии. Членовете на столичната структура отново носеха обърнати на война знамена, които бяха развети пред вече бившия вътрешен министър Цветанов.

ВМРО започна и национален поход „Да обърнем знамената“. Целта  е да бъде обиколена цялата страна, а представителите на Организацията да се срещнат с местните граждани, да чуят техните въпроси и да обсъдят исканията им. От къде премина обиколката досега вижте тук:

Благоевград

Пазарджик

Дупница

Кюстендил

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *