Красимир Каракачанов пред ТВ7: ВМРО има решение на Циганския въпрос от години

Красимир Каракачанов пред ТВ7: ВМРО има решение на Циганския въпрос от години

26 септември 2011  |   2 коментара

ТВ7 покани кандидат-президентът на ВМРО Красимир Каракачанов да коментира размириците в Катуница. В сутрешния блок на телевизията от мястото на събитието Каракачанов заяви, че очевидно държавата отсъства в този момент. Председателят на ВМРО отново призова предизборната кампания да се прекрати.

Вместо министър-председателят и министрите да обикалят нелепи предизборни мероприятия на ГЕРБ, трябва незабавно да бъде свикан Консултативният съвет по национална сигурност.

ВМРО многократно е предлагала конкретни и ясни решения на Циганския въпрос, но управляващите са си затваряли очите, че съществува такъв проблем. На специална пресконференция през 2010 г. ВМРО представи 5+1 мерки, като основното сред тях е обвързването на всякакви форми на социални плащания за деца с образованието, което получават и средата, в която живеят.

Особено актуална след размириците в Катуница обаче е следната мярка, която ВМРО предлага отдавна - създаване на доброволни отряди за защита на населението в рамките на една гражданска гвардия.

26 септември 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *