Каракачанов в ТВ7 с въпроси към конкурентите си  (видео)

Каракачанов в ТВ7 с въпроси към конкурентите си (видео)

06 септември 2011  |   0 коментара

Волен Сидеров би подкрепил Красимир Каракачанов при евентуален балотаж с участието на лидера на ВМРО. Това стана ясно след интервю на Николай Бареков с двамата кандидати за президент в предаването „Гореща точка” по ТВ7.

Преди това обаче Сидеров обвини Каракачанов, че искал да цепи патриотичния вот. В отговор лидерът на ВМРО заяви, че патриотизмът не може да е патент на една или две партии – той трябва да е доктрина на всички български политици. Каракачанов напомни на Сидеров, че темите, които „Атака” днес ползва, са въведени в политическия дневен ред именно от ВМРО.

Красимир Каракчанов на свой ред предложи на Сидеров „Атака” да подкрепи кандидатурата на ВМРО – след като вече три социологически проучвания посочват, че Каракачанов изпреварва кандидатите и на „Атака”, и на РЗС, и на „Сините”.

Кандидатът на ВМРО за президент зададе и поредица въпроси към конкурентите си за президентското място: решаването на демографската криза, преустановяването на терора на монополите, връщането на върховентството на закона, зачитането на правото на българите на национални референдуми.

Видео

6 септември 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *