Каракачанов: Толкова манипулирани избори за последно е имало само през 1946 година

Каракачанов: Толкова манипулирани избори за последно е имало само през 1946 година

26 октомври 2011  |   1 коментар

Трябва да гласуваме, за да не ни пребият на следващите избори, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Това, което се случи на тези избори, се е случвало само в 1946-та година. Тогава  изборите са били подобни. Слава Богу на тези избори нямаше разстреляни и убити, каза още Каракачанов.

От друга страна, той подчерта, че на сегашните е имало доста манипулации и купени гласове. Дай Боже, следващите избори да не са такива, добави той.

Според Каракачанов не е добре една партия да концентрира цялата власт. Така се случи с Иван Костов през 2001 година, взе се много насериозно и както виждате сега е в статистическата грешка. За самите ГЕРБ не е много добре, но какво ще стане - решават българските граждани, подчерта лидерът на ВМРО.

По думите му, когато една партия спечели всички постове, започва да се самозабравя и да се мисли за изключителна, започва да допуска грешки – фатални за страната и за нея самата. Каракачанов не пожела да подкрепи никой от двамата кандидат-президенти на балотажа.

Хората са интелигентни и не могат да бъдат натискани с тоягата в ляво или в дясно, категоричен бе Каракачанов. Хората си имат съвест, имат си глави на раменете, имат право да избират, лично аз съм си направил своя избор и ще гласувам. Винаги гласувам, заключи председателят на ВМРО.

26 октомври 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *