Каракачанов: С бежанците Турция работи за ислямизирането ни

Каракачанов: С бежанците Турция работи за ислямизирането ни

03 декември 2013  |   2 коментара

Незабавно възстановяване на телените заграждения на границата ни с Турция, повишаване състава и активността на Гранична полиция и създаване на лагери за бежанци на границата, където преди се намираше т.нар. „Бермудски триъгълник“ – Грудово, Елхово и Звездец.

За това призова по време на пресконференция в Плевен председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Той разкри пред гражданите, че преминалите 274-километровата граница на България с Турция вече са поне 11 000. От тях 6000 са сирийци, а останалите са алжирци, афганистанци и други африканци.

Каракачанов обяви, че две трети от сирийците, които прииждат, са етнически кюрди, а притеснителното е, че сред тях няма християни. Всички са мюсюлмани, което говори за целенасочени действия на ислямизация, категоричен е той.

Председателят на ВМРО изнесе данни пред плевенчани, че допреди 10 дни на ден през границата ни са минавали по 130-150 човека. 90% от тях са преминали нелегално, а 80% идват без документи за самоличност. Как тези хора са минали безпрепятствено 1600 километра от Сирия до България през цяла Турция? В подобна полицейска държава това е невъзможно, уверен в той.

Красимир Каракачанов говори и за ситуацията в плевенското село Телиш. Както е известно, той бе поканен лично от кмета Нели Дакова, за да помогне на хората при справяне с проблема с изграждане на имигрантски лагер край селото. Жителите на Телиш обаче са твърдо против да съжителстват с чужденците.

Проблемът на хората в Телиш е проблем на цялата страна и е следствие на неадекватната политика на две поредни правителства. Настоящото също проспа два доклада на специалисти, които обясняваха, че бежанска вълна ще се насочи към страната ни. Хората в Телиш имат право да протестират, категоричен бе той.

Както е известно, председателят на ВМРО пое ангажимент към жителите на Телиш да постави въпрос към вътрешния министър Цветлин Йовчев за това отказало ли се е правителството от изграждане и ползване на имигрантски лагер в бившето ракетно поделение в местността.

Коментари

 • Комунист

  декември 03, 2013 в 8:05

  Всички така наречени "националистически" партии доказахте импотентността и неспособността си за тези 24 години. Единственият човек и партия, които се справиха наистина решително с мераците на Турция, това беше Тодор Живков и БКП! За съжаление няма силна комунистическа партия, иначе това което се случва в България последните години просто нямаше да се случи. бсп не е комунистичиеска партия, дори не са наследници, само продажни партийци. Това е реалността и истината колкото и да не ви харесва.

 • Петър

  януари 07, 2014 в 10:52

  От ООН ни крикитикуват вече не сме ги допускали да влязат в страната.Тези пари с които издържат бежанците идват от нашите данъци а не от ООН.И като се има предвид, че сме най бедната държава в ЕС трябва да са благодарни и за това което им предоставят в момента.

  ,,Върховния комисариат на ООН за бежанците (ВКБООН) вече няколко пъти отправя критики към българските власти, както заради лошите условия, предоставяни на бежанците, така и заради отхвърлянето или спънките за влизане в страната, както и конкретно заради изграждането на телена преграда."

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *