Каракачанов на обиколка в Русенско

Каракачанов на обиколка в Русенско

31 май 2011  |   0 коментара

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов е в Русенска област, за да подкрепи усилията на структурите на партията в областта в навечерието на изборите. Както бе съобщено преди дни, значима част от русенци подкрепят и евентуална кандидатура на Каракачанов за президент.  Решението на ВМРО ще стане ясно до месец. “Ако структурите ни в страната издигнат моята кандидатура за президент, не се плаша да се явя на избори”, каза още Каракачанов.

Искрен Веселинов пък е предложението на ВМРО за кметските номинации в Русе. Той е една от най-одобряваните в града политически фигури и се ползва и с доверието на партиите от Синята коалиция.

На 30 май бе поредната среща в Русе със СДС и ДСБ. Ще се търси възможност за обща кандидатура и обща листа, която се разглежда като алтернатива на досегашното управление на града и на държавата въобще. Според Каракачанов нищо чудно Русе да се окаже пробен коалиционен модел между БСП и ГЕРБ.

В програмата на председателя на ВМРО са още Бяла и Сливо поле.  В Бяла за кмет ще бъде издигнат Иван Гьоков, като зад него застават партиите от Синята коалиция и ВМРО. В Сливо поле ВМРО ще се стреми да не се допусне ДПС да управлява тази община. Това може да стане с обща кандидатура и ние имаме готовност да предложим такава, заяви Каракачанов и напомни, че структурите в общините сами определят поведението си на изборите.

31 май 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *