Каракачанов: Има опасност атентатът в Бургас да се повтори

Каракачанов: Има опасност атентатът в Бургас да се повтори

23 ноември 2013  |   1 коментар

Това правителство показа, че не е готово да гарантира сигурността на България. Потвърди, че е импотентно. Така се породи страхът в обществото – страх от чуждото, и не бива да обвиняваме хората в Казанлък, в Телиш, че са уплашени. А Консултативният съвет за национална сигурност, който трябваше основно да отговори на въпроса колко бежанци можем да приемем, беше абсолютен цирк.

Това заяви в предаването по НТВ – „На светло”, председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той предупреди за съществуващата опасност през държавната ни граница да преминат лица, които да извършат нов терористичен акт, какъвто се случи на летището в Сарафово миналата година.

Двадесет и няколко години в България липсваше държавност. Преди да дойдат имигрантите, години наред цели региони бяха обирани от циганското население, бяха грабени градини и къщи, биеха се пенсионери. Опасението, че това ще се повтори не е за подценяване, каза още Каракачанов.

Председателят на ВМРО посочи, че по-голямата част от бежанците от Сирия са насочвани от Турция към нашата граница. По думите му, това е вмешателство в нашите вътрешни работи и застрашава националната сигурност. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *