Каракачанов: Гласувам България най-накрая да стане нормална държава

Каракачанов: Гласувам България най-накрая да стане нормална държава

23 октомври 2011  |   0 коментара

Гласувах за това България най-накрая да стане нормална държава. Това коментира кандидатът за президент на ВМРО Красимир Каракачанов минути след като упражни правото си на глас. Той прогнозира избирателна активност от 50% на изборите днес.

„Гласувам за това България най-накрая да стане нормална държава, а не държавата в която се раждат най-малко българи, мрат най-много хора, държавата, която не знае накъде върви, по какъв начин да постигне някакви цели. Гласувах за това да има сериозна демографка политика, защото ние като нация изчезваме, за това монополите да не продължават да ни бъркат в джоба, да ни крадат и за това да престанат олигарсите и политиците да мислят, че сме овце, които могат да купят или да манипулират чрез платените от тях медии", посочи кандидатът за президент от ВМРО.

"Избирателната активност до към 11 часа е по-ниска от други години. Със сигурност ще има изненада, убеден съм, че управляващите ще бъдат грозно наказани, защото се държаха брутално, нахално, смятаха, че могат с евтин пиар, с пари и с натиск да спечелят вота на хората и мисля, че ще бъдат наказани за това", подчерта Каракачанов.

23 октомври 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *