Каракачанов: Банско ще въстане, ако ГЕРБ продължат да тероризират града

Каракачанов: Банско ще въстане, ако ГЕРБ продължат да тероризират града

28 октомври 2011  |   0 коментара

Лично аз ще бъда в Банско в изборния ден и ако ГЕРБ продължат да тероризират гражданите със заплахи и фалшификации на вота, ще се противопоставим с всички възможни средства и не гарантирам какво може да се случи.

Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов по повод наглите нарушения в първия тур на изборите в Банско. В момента тече безпрецедентен натиск от страна на ГЕРБ срещу всички инакомислещи. ГЕРБ заплашва с уволнения, купува гласове, привикват се граждани в полицията, криминалният контингент в Банско е бил инструктиран лично от Цветан Цветанов как да действа на 30 октомври.

Каракачанов призова всички медии да отразят изборния ден в Банско и с присъствието си във всички секции да гарантират честността на вота.

В община Банско на балотажа застават досегашният кмет Александър Краваров от ВМРО – Българско национално движение и кандидатът на ГЕРБ. Очаква се ожесточена изборна надпревара.

Александър Краваров е заместник-председател на ВМРО и се ползва със славата на един от най-успешните кметове в страната. С управлението му се свързва развитието на Банско като туристически център.

Преди месеци ГЕРБ започна системно да напада Краваров, което пък предизвика Каракачанов да заяви, че ВМРО е преживяла и царете, и комунизма и ще преживее и Бойко Борисов.

28 октомври 2011

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *