Юлиан Ангелов: Предлагаме силни кандидати за кмет в големи областни градове

ВМРО има реалните шансове да е изненадата в София и да стане една от големите партии в столицата. Видяхме европейските избори, много ни подценяваха, а направихме добър резултат и изненадахме всички. Гарантирам Ви, че същото ще стане в София.

Това заяви в „Денят на живо с Наделина Анева” по Канал 3 депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов за предстоящите местни избори 2019.

Ние можем да да предложим нормален кандидат, голяма част от гражданите искат София да е нормален град, в който нормални български семейства да се чувстват сигурни. Мисля, че ВМРО може да го направи, увери той, без да уточнява имената на кандидатурите за столицата.

Имаме 3-4 кандидатури, няма да разкрия в момента, говорили сме и с хора, които не са от ВМРО. Ще го обявим до сряда, каза Ангелов.

ВМРО има реални шансове с много добри кандидати за големи областни градове - Пловдив, Русе, Благоевград, Велико Търново, Шумен, Добрич, Враца, изброи Юлиан Ангелов.

Той добави, че ще представят свои кандидати и срещу коалиционен партньор като ГЕРБ. Какво значение има, ние сме партия, която налага определени тези. Ние не харесваме феодализацията по места в страната, изтъкна Юлиан Ангелов.

За Волен Сидеров и марсианците, за балотажа в София, за очернянето и ВМРО - вижте видеото с цялото интервю с Юлиан Ангелов в „Денят на живо с Наделина Анева”.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *