Обединени патриоти ще подкрепят предложението Народното събрание да се събира единствено, когато е нужно.

Трябва да сме по-отговорни и да съхраним парламентарната демокрация. Това, което предлага БСП са редовни парламентарни сбирки, които са ненужни. Редовни сбирки, които ще блокират работата на парламента. Тогава те ще кажат защо мнозинството не взе адекватни мерки, за да предпази парламентарната демокрация.

Това заяви от трибуната на Народното събрание депутатът и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов по повод предложението НС да се събира единствено, когато е нужно.

Той заяви, че най-лесно е държавата да продължи напред и който оцелее - оцелее. По -добре някой да ми търси сметка защо няма пари, отколкото - защо десетки хиляди умряха.

Важно е когато се наложи – нещо внесено от Министерски съвет, или от някоя парламентарна група , което касае извънредното положение, то Народното събрание адекватно да вземе решение, за да може да бъдат изпълнени. Ние трябва да гарантираме, че можем да вземем решения. А Вие предлагате обратното – да стоим 240 човека, един до друг и да даваме възможност заразата да покоси всички. Няма проблем, да ме покоси, но когато се случи това не може да се съберем да гласуваме каквато и да било мярка. И тогава ще кажете, ама пенсионерите, работниците нямат допълнително пари за кризата, не може да подкрепим бизнеса – защо? Защото БСП иска да направи така, че парламента да не функционира и да стане още по-голяма криза – това е целта, категоричен бе Ангелов.

На Вас не Ви харесва нищо. Европейският парламент може да заседава дистанционно, ние не можем, защото се нарушавала Конституцията. Ами дайте варианти? Превърнахте всичко на жълт вестник, внушавате паника и фалшиви новини. Чувам за купените медии, ами Вие всеки ден сте в тия медии. Кои са контролираните медии, нека да ги кажат? Хибридните сайтове или други? Защо Вие сте по тези медии, ако са платени от мнозинството, заяви  Ангелов на своите колеги.

Народни представители съобщават от трибуната фалшиви новини, че Народното събрание било разпуснато. Защо лъжете, изобличи ги той и допълни, че партия от опозицията иска да има заразени депутати, а Народното събрание да не работи по този начин. И тогава щели да казват пред медиите, че управляващите не са опазили здравето на народните представители.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *