ВМРО – Българско национално движение откри кампанията си в столичния кв. „Обелия“ с концерт. Патриотите се срещнаха и разговаряха с жители на квартала.

На събитието бяха кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки, кандидатът за кмет на район „Връбница” Димитър Антов, кандидатите за общински съветници - Карлос Контрера и Владимир Митов, и независимият кандидат за кмет на село Мрамор - Ивайло Иванов, подкрепен от ВМРО.

За да подкрепи всички кандидати, бе дошъл и депутатът от ПГ „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов.

Всички те застанаха пред събралите се хора открито и не само с обещания, а с отчет за свършеното дотук.

Водосвет за здраве и късмет отслужи отец Александър Тинчев, а ансамбъл „Гоце Делчев” зарадва всички с богатата си патриотична програма.

София не е само центъра на града, София е и кварталите. Години наред градът се развива непропорционално. Всичко се влага в централните и южни райони, а места като Връбница, Нови Искър, Казичене остават в периферията, каза кандидатът за кмет Ангел Джамбазки. Той изброи някои от важните за района теми, които трябва да бъдат решавани – канализацията, обществения ред, както и вечната тема с премахване на незаконните цигански гета.

Джамбазки бе категоричен:

Явяваме се на тези избори, за да спечелим кмет на София, да спечелим кмет на район „Връбница“, за да имаме голяма група общински съветници от ВМРО.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *