По време на посещението си във Войводиново вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов се среща с оперативния щаб заради инцидента с 33-годишния военнослужещ Валентин Димов от Специалните сили и напрежението в селото.

Каракачанов заяви, че е крайно време да се прилага програмата на Патриотите за справяне с циганската престъпност. Той се ангажира да я внесе в МС за обсъждане. В нея са залегнали изводите и мерки от публични обществени дебати по проблема в последните 2-3 години.

Не може една несоциализирана група да обикаля и бие наред. Това не може да продължава. Случаят с бития военен е поредният, който показва, че е време е да спрем да се съобразяваме с всякакви брюкселски чиновници или забележки от измислени правозащитници, посочи силовият вицепремиер. Една от основните мерки, които посочи той, е тотално обвързване на социални помощи с труд и със задължително училище на децата.

Каракачанов посети в болницата пострадалия военен. Той даде информация, че състоянието му е стабилно. Пострадалият е завил, че не иска да бъде местен от лечебното заведение, в което е в момента. Има доверие на лекарите, които сега се грижат за него. Министерството на отбраната ще направи всичко необходимо за да помогне на пострадалия военнослужещ и неговото семейство, декларира Красимир Каракачанов.

Веднага след като мине описа на енергийното дружество и на пожарната, събарянето на опасните постройки в махалата в село Войводиново ще започне, заяви още Каракачанов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *