Във Велико Търново лидерът на ВМРО – БНД Красимир Каракачанов заяви, че резултатите на партията тук винаги са били от най- високите в страната и че и на тези избори те ще се представят достойно. Той подчерта, че кандидатът за кмет на старата столица на Местни избори 2019 доц. Милен Михов е един от най-активните депутати и е с голям опит, и авторитет. Доц. Михов заяви, че с кандидатите на ВМРО във Велико Търново ще настъпи не партийната промяна, а промяната на професионално взетите решения.

Председателят на ВМРО - БНД Красимир Каракачанов гарантира за качествата на кандидатите на партията във Велико Търново и областта. За кметското място в старата столица се бори сегашният депутат, областен лидер и дългогодишен общински съветник– историкът доц. Милен Михов, а в листата са включени 32-ма известни великотърновци с доказан авторитет. За трети мандат в Златарица войводите издигат досегашния успешен кмет Пенчо Чанев.

Надявам се, че и на тези местни избори структурите на ВМРО във Велико Търново област ще се представят достойно. Досега винаги резултатите в областта са били едни от най- високите в страната. Както виждате, кандидатите, които предлагаме, са хора, които са добре познати в обществото, с достатъчно обществен опит, хора, които се ползват с обществено уважение и авторитет. Доц. Милен Михов, кандидатът ни за общински кмет за Велико Търново, е един от най-активните депутати в българския парламент, човек и с достатъчен опит като общински съветник, заяви Красимир Каракачанов.

Той подчерта, че за обикновения човек политиките на местното самоуправление са най-важни и че точно решаването на проблемите в общините и населените места най-пряко засягат хората. 

Проблемите в градовете са едни и същи. Всъщност, проблемът в България е един и същ и той произтича от общинската администрация, защото на много места в България общинската администрация е бездушна и не се интересува от проблемите на обикновения човек, а обикновеният човек от раждането си до последния си дъх се интересува от проблемите на общината, в която живее и от населеното място. По-добрата алтернатива на досегашния политически модел на синьо и червено, на ляво и дясно, на изток и запад, са игри и губене на времето на хората, допълни Каракачанов.

Кандидатът за кмет от ВМРО - Българско национално движение за Велико Търново доц. д-р Милен Михов посочи, че истинската промяна в управлението на общините и населените места идва от професионалистите и експертизата, а не от партийните назначения. 

С нас идва промяната, но не цветната промяна, не политическата и партийната!. Много хора вече не искат такава промяна - синьото да бъде сменено с червено, хората искат друга промяна - на конкретните решения, на поетите ангажименти, промяна на професионално взетите решения! В нашата област, в нашата община, ние имаме и хората, имаме и опита, имаме и амбицията и способността да предложим такава промяна, каза Милен Михов.

ВМРО - Българско национално движение за кмет на община Велико Търново и за общински съветници е с номер 34 в интегралната бюлетина. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *