Красимир Каракачанов: Българското общество трябва да познава своята армия

Българската армия има нужда от своето представяне пред обществото и какво по-добро представяне от това да се документират моментите от живота на нашите военнослужещи и да се показват на обществото.

Това каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов по време на откриването на фотоизложба по повод 140 години от създаването на Българската армия. Той заяви, че това няма да е последното събитие, организирано от Министерството на отбраната по повод важната годишнина и подчерта, че най-голямото е било парадът на 6-и май - Ден на храбростта и празник на Българската армия.

Министър Каракачанов благодари на фотографа на Министерството на отбраната Вяра Йовева, която е автор на снимките от съвременния период на Българската армия.

Фотоизложбата се организира на Министерството на отбраната съвместно със Столична община и е под надслов „В кадър – Българската армия днес“. Тя е разположена в Градската градина, пред Народния театър „ Иван Вазов“ и ще може да бъде видяна от гражданите и гостите на столицата от 9 до 23 юли 2018 г.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *