Нещата, които аз и ВМРО предлагаме, няма да чуете от нашите конкуренти. Те не смеят да кажат важните неща за града, които не им изнасят. Не споменават циганските катуни, каруците по улиците. Мълчат си за престъпления като това от преди няколко дни с мигрантите от общежитията във „Военна рампа“. Този център бе разкрит 2013 г. от правителството на Орешарски. Да чухте някой от останалите кандидати да коментира тази тема? Не! Те са си научили наизуст няколко странички и ги повтарят. Обещават празни приказки, но никой не говори за реда и сигурността.

Това заяви в ефира на БНТ кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки.

България не воюва, а тук има бежанци от Афганистан, Ирак, Сирия. Трябва да бъдат върнати. Бежанските центрове трябва да бъдат премахнати. В никоя друга държава няма подобни центрове между блоковете, където играят деца и има майки с колички. Нека си го кажем – контингентът в центровете за бежанци не е ядрени физици, категоричен бе Джамбазки.

И подчерта, че у нас афганистанците извършват престъпления, което не може да се толерира. Джамбазки е против в София да има и три бежански центъра, единият от които в „Овча купел“ - квартал с 80 000 души, а другият във „Враждебна“.

Той изказа отново и несъгласието си с толерирането на циганите в столицата.Не е срамно да вземат да си намерят работа. Каква е разликата между нас и тях, запита реторично кандидат-кметът.

Джамбазки упрекна своите съперници в изборната битка, че нямат конкретни предложения и дори не знаят за кой град са се кандидатирали. Фандъкова не направи нищо 10 години за промяната, изказа мнението си евродепутатът.

В предизборната програма на Ангел Джамбазки е залегнал и приоритет за пускане на канализация в местата, на които няма. Той бе категоричен, че има сериозен екип, с който би работил, ако влезе на „Московска“ 33.

Такава група сме избрали, на които имената ще се чуват и ще се виждат лицата им, увери той.

Реалистичната цифра е между 7-10 човека в общинския съвет, добави Джамбазки.

Ако не сме на втори тур, ще искаме политическо споразумение, което ще наложим за съвместна работа, обяви още кандидатът на ВМРО.

Целия разговор проследете във видеото >>>

За Ангел Джамбазки може да гласувате с номер 34 в интегралната бюлетина за избор на кмет на София.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *