Димитър Антов: Туристите в София искат да видят археология, не небостъргачи

Няма да събираме децата от махалата, за да ходят на училище, посочи още той

Кметът има ограничени възможности. За някои неща се чакат месеци. Голяма част от хората в бакърена фабрика са работещи. Във „Връбница“ има обособена селска и градска част, имат различни проблеми. След демокрацията нещата са се променили, но в селата всичко е от комунизма. Това може да се промени. Там няма канализация.

Това сподели в  предаването „Денят на живо с Наделина Анева“ по Канал 3 Димитър Антов, кандидат за кмет от ВМРО за район „Връбница“ в София. За Антов може да гласувате с номер 34 в интегралната бюлетина.

Имаме позиция по битката за междублоковите пространства. Граждани не искат в пространствата между блоковете да се строят нови сгради. 

Трябва да се направи замяна на земите с компенсация, държавата ще има пари за метростанции. В града не трябва да се прави високо строителство. Чужденците искат да видят археология, не небостъргачи. Старият град трябва да бъде запазен, каза Антов.

Няма да събираме децата от махалата, за да ходят на училище. Нека се насочат към занаятчийските училища. Безсмислено е да държим деца в училище, които не усвояват знания и умения. Трябва да се диференцира образованието. Нека тези, които нямат умствената подготовка, да бъдат обществено полезни, сподели още Димитър Антов. 

Владислав Лалов: В кв. Христо Ботев“ се отопляват с горене на гащи и чорапи

Каква канализация трябва на човек, който строи на тротоара, запита той

Нашият квартал има най-голямото РПУ в София, затова изисквам повече от служителите му. В Слатина е най-древното селище. Тук има и много циганско население. Водим кампания и битка срещу незаконното строителство.

Това заяви в предаването в ефира на Канал 3 Владислав Лалов, кандидат за кмет от ВМРО на район „Слатина“ в София. За Владислав Лалов може да гласувате с номер 34 в интегралната бюлетина.

Почти целият „Христо Ботев“ няма канализация и има много незаконни постройки, върху тротоара. Много хора имат наследствени имоти, а на тях има незаконни постройки, не могат да влязат във владение на имотите си. Много хора в този квартал се отопляват чрез изгаряне на гащи и чорапи. Там е един от районите с най-мръсен въздух, каза Лалов.

Ще се борим с незаконните постройки, всеки трябва да знае, че освен права има и задължения. Искаме да няма дискриминация, увери той.

Каква канализация трябва на човек, който строи на тротоара? Малките квартали селата имат най-големи проблеми с инфраструктурата, а не центъра на София. Трябва да насърчаваме младите семейства. Трябва да бъдат подпомогнати от държавата, заяви още Владислав Лалов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *