Патриотите от ВМРО и граждани на гр. Бухово събраха 560 подписа за ремонт на улица в града.

За това как се случи ремонтът пред камерата на България 24 разказва един от организаторите на подписката Тодор Димитров.

По думите му, ремонтът е бил планиран многократно и все е обещавано, че ще се случи, но все са липсвали пари. Не е имало възможност за кърпене или частичен ремонт, тъй като настилката на улицата е била изключително много увредена. Жителите са подели множество инициативи, една от които е и подписката, срещали са с представители на Столична община, на политически сили и с общински съветници.

Това доведе до резултат улицата да бъде изцяло ремонтирана. Благодарен съм и призовавам да има повече такива инициативи, за да се случват нещата. Град Бухово има големи перспективи и потенциал. Само гражданите трябва да са по-активни и да знаем как да си отстояваме интересите, заяви Тодор Димитров.

Гражданите с помощта на Патриотите многократно са се борили, за да се случи ремонтът на улицата.

Председателят на ВМРО в Бухово Дончо Дончев обясни в ефира на България 24, че събраните подписи на граждани са били представени на общинският съветник и председател на „Патриоти за София“ в Столичния общински съвет Карлос Контрера. От своя страна Контрера е внесъл подписката в СОС.

След около 40 дена след внасянето на подписката улицата е готова, изцяло ремонтирана, разкри Дончо Дончев.

Бухово е на 15 км североизточно от центъра на столицата, разположен е в южните склонове на Мургашкия дял на Стара планина. Развитието на града е неизменно свързано с подновяване на инфраструктурата.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *