Ангел Джамбазки: Големият проблем в Европа идва от Африка

Коментар на българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки за предаването „Плюс-минус“ по телевизия „Европа“.

Заместник-председателят на ВМРО коментира позицията на партията и заявката, която воеводите дават, за изготвяне на закон срещу фалшивите новини&

От известно време насам витаят най-невероятни слухове за това как самолети докарват по 500 мигранта на ден в Харманли. Самолети, побиращи 500 човека, рядко кацат в България. Това е много голям самолет. Очевидна идиотщина. Заглавие от десетки фалшиви сайтове гласи: „Чешка телевизия засне как…“ – глупости. От цялата тази история се развива една абсолютно малоумна и идиотска конспирация, която разстройва обществото.

Казусът „Странджа“ е абсолютно информационен и комуникационен провал на съответните отговорни лица. Тяхно задължение и работа беше да уведомят собствениците. Там имаше хора, които не са виждали коза на живо. Бунтовници без кауза. Такива хора, които са готови днес да защитават блатното кокиче, утре птичките и пчеличките. Здравните власти не бяха достатъчно убедителни – не бяха разяснили процедурите, не бяха показали документите, коментира Джамбазки ситуацията в Стражданско.

Той коментира още и ситуацията с мигрантите в Европа&

Европейската комисия и в частност лидерите като г-жа Меркел и г-н Макрон са в абсолютната ситуация да бъдат притиснати в стената заради погрешните политически решения, които взеха. Те се опитват да излязат от вътрешнополитическата си криза, която създадоха с нелегалните мигранти.

Големият проблем в Европа идва от Африка и ще идва все повече и повече. Затова в Италия нараства това недоволство. Защото наистина милиони хора се придвижват и имат за цел да дойдат в Европа – през Либия в Италия, каза евродепутатът.

Европа се променя насилствено и се променя ценностно, религиозно. Религията се използва за политика. Говорим вече за политически ислям, който има политически искания. Религията, която е извън традиционните европейски ценности, не може да бъде използвана за политически инструмент, допълни още Ангел Джамбазки.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *