Красимир Богданов - България 24 - 14 юли 2020

Красимир Богданов: Един от големите проблеми на българското общество е дълбокото разделение

Един от големите проблеми на българското общество е дълбокото разделение, зави пред България 24 депутатът от ВМРО Красимир Богданов. Той също говори за начина, по който партията анализира ситуацията с протестите. За дългогодишната борба на Патриотите от ВМРО ...

14 юли 2020 0 коментара

Джамбазки: Пакет „Мобилност“ е удар срещу основните принципи на ЕС

Приемането на пакет „Мобилност“ е удар срещу интереса на всички централно-европейски държави и тези от периферията на Европейския съюз.

Това коментира евродепутатът Ангел Джамбазки за Новините на телевизия КИС 13. Според него по този начин се слага край на един от основните принципи за свобода на движението на стоки и ...

14 юли 2020 0 коментара

В мрежата - 13.07.2020 - ВМРО винаги е водела борба против ДПС

Във видеообръщение по Фейсбук евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи анализ на политическата ситуация в България и припомни многобройните примери през годините, когато ВМРО е водела борба срещу етническата партия ДПС.

13 юли 2020 0 коментара

Каракачанов: Президентът излезе от отредената му роля

Президентът излезе от ролята, която му е отредена. Той трябва да е глава на нацията. Разбирам, че беше афектиран от ареста на двамата негови съветници. Както виждате обаче другата страна не му иска оставката. Войната между институциите не води до нищо добро.

Това заяви пред НОВА на 11 юли 2020 ...

13 юли 2020 0 коментара

Патриотите срещу превръщането на „Света София“ в действаща джамия

Днес в парламента прозвуча нарочна декларация от името на парламентарната група на Обединени патриоти. Тя бе поставена от депутата от ВМРО Красимир Богданов.

Осъждаме остро посегателството над световното културно наследство. Осъждаме повторното превръщане на най-големия православен християнски паметник „Св. София“ в джамия, подчерта Богданов.

Приемаме този подход за неевропейски, чертаещ ...

10 юли 2020 0 коментара

Александър Сиди - Патарински LIVE - 9 юли 2020

Александър Сиди: Не би трябвало да затягаме мерките, но очевидно хората не ги спазват

Депутатът от групата на ВМРО бе един от противниците на ограниченията, но обстоятелствата са го убедили, че това е необходимо в момента

Народният представител от групата на Обединени патриоти/ВМРО Александър Сиди одобри решението на здравния ...

10 юли 2020 0 коментара

Искрен Веселинов: За БСП въпросът е - избори или смърт

Патриотът не харесва и медийната война, която се води между институциите

Съпредседателят на парламентарната група на Обединени патриоти и заместник-председател на ВМРО Искрен Веселинов се присъедини към критиките срещу планирания вот на недоверие от страна на БСП, подготвян за идната седмица.

За БСП въпросът е - избори или смърт. Те казват ...

10 юли 2020 0 коментара

Задължителна и безплатна детска градина за всички българчета

Патриотите от ВМРО искат задължителна и безплатна детска градина за всички български деца

Днес е поредният добър ден за българското образование в този мандат. Ние от ВМРО и „Обединени патриоти“ ще подкрепим промяната в Закона за предучилищното и училищното образование за задължителна детска градина за 4-годишните. Това е наша законодателна ...

09 юли 2020 0 коментара