Джамбазки: Явно моралното НПО – БХК, има какво да крие

Джамбазки: Явно моралното НПО – БХК, има какво да крие

13 януари 2014  |   1 коментар

Български хелзинкски комитет (БХК) си мислят, че са носителите на единствено верните ценности. Хора, които твърдят, че казаното от тях е последна инстанция, и ако си на друго мнение, категорично не си прав и си заклеймен. Не разбирам защо тези хора се опитват да ни кажат какво и как да говорим.

Това заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки в предаването „Карбовски“ по ТВ7. Както е известно, той бе набеден, че е отправил призив за насилие от БХК след случая с нападнатата брутално от нелегален имигрант девойка Виктория.

Джамбазки разкри, че срещу него и организацията, която той представлява, има подадени 4-5 доноса. Първият случай е около гейпарада в София, срещу който той възрази като общински съветник. Вторият такъв случай е когато ВМРО бе обвинена, че в програмата си иска да кастрира циганите, случаят с Салахедин Бин Аладин е третият.

Не можем да изразяваме позиция, да защитим мнение, трябва да говорим само каквото е угодно за БХК. Но когато те нарочват за твоето мнение, това значи, че в България има ограничения в свободата на словото, заяви Джамбазки.

Той разкри, че от 2007 до 2009 г. ВМРО е претърпяла 4 данъчни ревизии. БХК пък скачат при първата им проверка за 22 години съществуване. Репресирани били. Защо едно НПО, което говори за чистота, за морал, да не бъде проверявано, значи има какво да крие, категоричен бе той.

Коментари

  • Тодор

    януари 13, 2014 в 4:26

    Отдавна следя изявите на г-н Джамбазки и мога смело да кажа ,че това е единственият млад политик ,който наистина има виждане върху нещата и гори за България, във всеки един разговор с него, той навсякъде защитава националните ни интереси, чрез доводи който могат да бъдат трудно оборени !Докато има хора като него ,още има някакъв шанс, България да си стъпи на краката! ЗА БХК няма какво да се говори ,това е една шайка от платени мръсници ,които искат всячески да злепоставят всички български ценности и да ни изкарат Нас Българите някакви диваци ! Доста "приятели" на България седят зад БХК !

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *