Арестуваният кандидат-кмет: Това не е българска, а циганска държава!

Арестуваният кандидат-кмет: Това не е българска, а циганска държава!

27 септември 2011  |   6 коментара

Източник: агенция „Блиц”

Костадин Костадинов (32 г.) е заместник-председател на ВМРО. Написа потресаващата книга „Третата национална катастрофа”, в която засяга болезнения проблем с циганизацията на България. Той коментира пред „ШОУ” драматичните сблъсъци между двата етноса в Катуница, продиктувани от смъртта на 19-годишния Ангел Петров, който бе прегазен от джип на клана на “цар” Киро.

Б.р. В 21 ч снощи /понеделник/ агенция БЛИЦ съобщи, че Костадин Костадинов зрелищно е арестуван и проснат по очи от полицията във Варна, след което е откаран с полицейска кола!

- Какво ще кажеш за сблъсъка между българи и роми в Катуница?

- Те са цигани! Не са роми. В моя речник такава дума няма, тъй като няма такъв етнос!

Какво да кажа – сблъсъкът между българите и циганите не е от сега. Той продължава 20 години. Нормално беше да се надигнат жителите на Катуница срещу този мангал Киро, когото незнайно защо някои наричат с българската титла „цар” и я петнят по този начин.

Тия цигани убиха едно невинно момче и трябва да изгният в затвора!

И това е единодушното мнение на всички във ВМРО! Даже за такива случаи трябва да се възстанови смъртното наказание. Просто тоя Киро трябва да бъде премахнат от лицето на земята! Той и себеподобните му. Защото такива престъпници има страшно много. Помниш ли проф. Калоянов – убиха го цигани в кв.”Захарна фабрика” в София?

- Да, разбира се...

- А помниш ли, че след това излязоха стотици цигани, въоръжени с ножове, брадви и колове, и скандираха: „Смърт на българите!” Излезе ли тогава жандармерията да пази българите в „Красна поляна”?! За разлика от тогава обаче сега виждаме, че в Катуница изпратиха 200 жандармеристи.

Защо?! За да пазят мръсния циганин Киро! Престъпник с богато криминално досие, който е трябвало още преди години да е влязъл в затвора до края на живота си!

- Мислиш, че той е бил покровителстван от някого през всички тези години до сега?

- Не мисля! Сигурен съм! Защото проблемът в Катуница е проблем за целия български народ и не е свързан с тоя или оня цигански бос, ами е свързан с това, че последните 20 години  управляващите политици създадоха у циганите чувство на безнаказаност.

Превърнаха се в каста от господари. А нас, българите, които плащаме данъци и ги издържаме – в каста от роби. Защото за нас в тази държава очевадно има само задължения, а за циганите има само права. И поради тази причина държавата ги пази. И за това отидоха 200 жандармеристи да пазят имотите на Киро!

Ако направим равносметка на това, което се случи в Катуница, ще стане ясно, че имаме двама убити българи и трима ранени. А да не пропускаме, че сгазването не е само едно, има и второ – също целенасочено и умишлено, което някак остана потулено. И какво стана с мангалите, които са били в буса ? Те какво са? Не са ли съучастници? Ти, ако си в бус, който очевидно тръгва да гази някого, така ли ще стоиш безучастно? Или ще се опиташ да спреш шофьора?! А те са го поощрявали вътре!

Тия животни трябва да бъдат избити до крак! Щом така се отнасят към нас, значи не са хора!

- Това не е ли твърде крайно?

- Предвид обстановката и нещата, които се случват – не! И ще ти кажа още нещо. Факт е, че държавата в момента прави всичко необходимо да представи случилото се в Катуница като социален конфликт, битов, вражда между богати и бедни и т.н. Това не било конфликт межди цигани и българи, ами между хора, които завиждали на циганина за милионите му едва ли не. Това, което се случи в Катуница, беше едно вече много закъсняло и много отдавна трупано отмъщение от страна на българите. Когато ние тръгнахме да отмъщаваме, се получи така, че имаме двама убити българи, трима ранени, един от които тежко, 127 арестувани, а насреща само един арестуван циганин. И веднага ще ти кажа, вчера гледах по телевизията за махалите „Столипиново” и „Хаджи Асан”... Забележи само как се казва – „Хаджи Асан” – все едно сме в Анадола, а не във втория по големина град в България.

Та там се разхождаха с ножове и с брадви, а полицията по никакъв начин не ги респектираше. Ако сега аз отида на протест със запасани нож и брадва и кажа, че ако видя циганин, ще му се нахвърля, полицията веднага ще ме просне на земята. Защо такова нещо не се случва с мангалите, които вчера гледахме по телевизиите? И как може да се говори така, че външни хора не се допускали в тази махала в Катуница? Какво значи външен човек бе, хора?! Значи аз съм външен за един български квартал. Чия е тази държава в края на краищата?!

- Мислиш, че и този път на извършителите ще им се размине?

- Повтарям: не мисля, сигурен съм! Фактът, че докараха жандармеристите да пазят мръсния циганин Киро, е показателен.

- Защо твърдиш, че ги пазят?

- Защото е абсолютната истина. Циганите са най-лесно управляемият електорат и най-удобният. Те са хора, които нямат никакви претенции за тези, които гласуват. При тях е сделка – плащат им, те гласуват и проблемът е решен. Нямат претенции, изисквания и очаквания. Единственото, на което държат, е да им се плати. И за това са удобни на политиците 20 години, а ние им плащаме сметките за ток и вода, и търпим разрастването на циганските гета, където 99% от къщите са незаконни. Няма какво да се учудваме, че ни убиват като кучета. Ами те гледат на нас точно като на кучета.

В книгата „Третата национална катастрофа”, която издадох преди около половин година, описвам, че след 15-20 години, ако нещата така продължават, ще има гражданска война. И ние тази война ще я загубим, защото просто ще бъдем по-малко от циганите.

- За каква всъщност война говориш, между етносите ли?

- Не между етносите, между циганите и българите. Турците на нас не са ни проблем. Турците са част от българската нация. Те са до голяма степен - до 90% - приобщени към нашата култура и са трудолюбиви. Това не са хора, с които би имало проблем – като съседи, колеги или приятели. Те са интегрирани.

Циганите са големият проблем на нацията, защото те не са част от нея. Те се отделят, изолират. Искат нацията да стане част от тях. Те не искат да се интегрират и това е големият проблем. Няма как да се случи интеграцията в България и това трябва да се разбере. Интеграцията трябва да е доброволен процес. Насила можеш да вземеш, но насила не можеш да дадеш. За да се интегрираш, трябва да искаш, ако не искаш – няма как да стане. Те искат да ни интегрират към тях. И като гледам общо взето културните процеси в българското общество – промяната на културния модел, хората, които вече забравят родните си традиции, ми то горе-долу ние сме се запътили към това. Циганите ни асимилират! Масовата култура в момента в България е ориенталско-циганска.

- Да разбирам, че според теб тези процеси в Катуница са предзнаменование на гражданска война?

- В България има от 20 години гражданска война. Само че тя е тиха, прикрита, там жертвите не се отбелязват. В сводките са само инициалите на онези, които заклали дядо, изнасили 78-годишна баба, но не се посочва какви са. А всички знаем, че в повечето случаи са цигани! Това е геноцид спрямо нас. И това е нещо, което се толерира от държавата! И ако така продължават нещата, вече съм на мнение, че гражданската война, за която пиша в книгата „Третата национална катастрофа”, няма да е след 15 години, а много по-скоро.

- Това звучи страшно! И кога във времето виждаш тези събития?

- Още следващата година може да очакваме гражданска война! Очевидно е, че тези хора нас вече не ни търпят. Ние им пречим! И виждаме какво казва самият циганин Киро в едно интервю: „Аз съм си в Катуница! На когото не му харесва – да се изнася!”.

Вече ни гонят от собствената ни държава?!

И американският посланик Джеймс Уорлик, който - ако имахме грам себеуважение, трябваше да сме изгонили досега от страната си - казва, че трябвало да сме вземели мерки, да сме накажели българите, които са тръгнали да се защитават! Ами скоро могат да се появят едни сини каски и да кажат – айде българите наляво, циганите надясно и да ги обособят като отделна държава. Примери подобни много – Македония, Косово, Кипър и т.н.

Питам: ако преди 20 години някой ти беше казал, че България ще се управлява от турска партия и ще има места, на които няма да те вземат на работа или пък ще те уволняват, ако си българин, нямаше да повярваш, нали? Събитията, които се случват, показват, че след 20 години България няма да я има, разбираш ли?

- Тези събития, които се случват сега, плод на дългогодишно политическо покровителстване ли са?

- Да, на всички партии, които управляваха през последните 20 години, защото всички търгуват с мангалите и имат интерес от това. Точно за това тия станаха толкова нагли. Не е луд тоя, който яде баницата, а този, който я дава. Ние си създадохме този проблем! Преди 20 години циганите не бяха такива.

- Как според теб може да бъде туширана ситуацията?

- Много просто – прилагане на закона. Тоя, който е убил това момче, трябва да изгние в затвора! Даже според мен трябва да има смъртно наказание и да бъде убит! Всички, които са били с него и са се возили в буса – по същия начин. Всички цигани, които се занимават с престъпна дейност, трябва да бъдат ударени с цялата строгост на закона. И трябва ли да умрат още хора, за да бъдат проверени имотите на всички бандити в България, без значение дали са цигани или са българи?!

- Как ще реагираш лично ти, ако се надигнат ромските махали на бунтове?

- Ще си купя пушка! Защото моята държава не ме пази и аз не й вярвам вече. Това не е моята държава. Това е циганска държава. В нея аз съм втора категория гражданин...

27 септември 2011

Вижте видео от ТВ "СКАТ"

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *