Ангел Джамбазки в откровено интервю за някои от най-наболелите проблеми в обществото ни

Ангел Джамбазки в откровено интервю за някои от най-наболелите проблеми в обществото ни

25 септември 2012  |   0 коментара

Източник: „Лайв нюз“

Заместник-председателят на ВМРО предлага законови промени, с които всеки психически здрав българин да си купува оръжие и да се защитава сам от посегателства.

„След като държавата не може да ни опази, тя трябва да го признае. Затова от ВМРО предлагаме законови промени, с които всеки нормален, психически здрав българин да може да си купи оръжие и да се защитава сам“. Това заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки в интервю за LIVENEWS, което имахте възможност да наблюдавате на живо.

По думите на Джамбазки „на битово ниво държавата се е разпаднала“. „Има десетки населени места, в които на 6-7 села се пада по един полицай, който е на работа до 17 часа. Като му свърши времето, си пали колата и си тръгва“, обясни Джамбазки.

Заместник-председателят на ВМРО защити иконописецът Йордан Опиц, който застреля крадец. „Опиц е имал ловно оръжие, но досега не го е използвал. Ако е имал намерение да убива, както казват интернет лигльовци, щеше да влезе в най-близкото училище или МОЛ. Така че той е действал в условията на неизбежна самоотбрана“, коментира Джамбазки.

„Как ще се гарантира, че един полицай няма да изперка и няма да застреля някой? Много от престъпленията са извършени със служебно или незаконно оръжие, а много малко с лично. И още една глупост – трябвало да се защитаваш с равно по сила оръжие. Значи влиза някой с лопата у вас – отивате за лопата. Влиза с моторен трион – търсите моторен трион. Нещата трябва да се обърнат така. Мине ли границата на вашия имот – довиждане. Проблемът си е лично негов. Той няма работа освен ако не си го поканил“, заяви още Ангел Джамбазки.

Джамбазки се съгласи с думите на премиера Бойко Борисов, че ако откраднеш на един стопанин прасето, все едно му взимаш фирмата и го обричаш на глад.

За ромските гета

„Скептичен съм да оставим тези хора да се управляват сами. Трябва да се върне трудовата повинност. Когато ти казва, че не може, ти да му покажеш как, къде и кога. Нямаш задължения към човек, който не иска да му бъде помогнато“, заяви Ангел Джамбазки.

Заместник-председателят на ВМРО обясни, че години наред настоява да бъде разрушен катунът в район „Орион“ в столицата. „Тази гадна клоака не се разрушава от общината, за което настоявам от години. А парадоксът е, че той е създаден именно от общината“, каза Джамбазки.

„Едната циганка бута напред малко цигане срещу мен и го сочи с пръст. Вика ми – виждаш ли го това цигане? То е от 80 години тука, от Аспарух още. Сами разбирате, че няма как то да е от 80 години тук, след като е на 8 години, разказа заместникът на Красимир Каракачанов.

По думите му много от ромите са настанени в блок в „Люлин“ заедно с шофьори от градския транспорт, което е „бомба със закъснител“.

За Български хелзинкски комитет

„БХК продължава да не отговаря на въпроса откъде са им парите. След като защитават измислени колективни права и унижават националните интереси, трябва да излязат и да кажат как, колко и откъде се спонсорират. Искам да се убедя, че те не са от световноизвестен спекулант като Джордж Сорос например. И да разбера какви и колко данъци са платили“, обяви националистът.

И още. Джамбазки попита къде са били от комитета къде са били, „когато циганските банди ограбват беззащитни българи и защо не защитават интересите на семействата на загиналите Ангел и Павел от Катуница“. „Тя е антинационална организация, която е оръжие за разграждане на България“, обобщи Ангел Джамбазки.

Той съобщи, че вече е публикувана карта на гетата в София в социалните мрежи. „Очаквам да ни сигнализират и за други такива гета, които не са отбелязвани, а ние своевременно да ги изпращаме в Общината“, каза Джамбазки.

За синята зона

„На тези, които не протестират против новите правила за паркиране в центъра на София, ще кажа - да плащат“, каза Джамбазки.

От ВМРО не приемат увеличението на времетраенето и обхвата на синята зона. „Както и втория данък за хора, живеещи в центъра. Височайша глупост е да го наричат рестрикция“, обяви заместник-председателят на партията.

За АЕЦ „Белене“

Джамбазки категорично подкрепи проекта за АЕЦ „Белене“.

„Ядрената енергетиката е дори последната ни гаранция за национална сигурност. Отказът от нея означава връщане в каменната ера. Трябва да продаваме ток на Сърбия, Гърция, Румъния. На управляващите не вярвам и да ми кажат добър ден гледам къде е слънцето. Румъния и Турция си строят свои енергоблокове, а ние сме най-големите глупаци, кото сами се отказваме от такива“, завърши Ангел Джамбазки.

25 септември 2012

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *