39 регистрирани на един адрес

39 регистрирани на един адрес

08 юли 2015  |   0 коментара

Организаторът на ВМРО за София Стефан Грънчаров внесе сигнал до кмета на столичния район „Сердика“ Тодор Кръстев. Поводът е, че в къща на ул. „Рила“ № 4 в района адресно регистрирани са 39 души.

Жители на района са сигнализирали Грънчаров за проблема, тъй като цигански семейства, населяващи къщата на „Рила“ № 4, тормозят съседите си.

Хората са тероризирани от силната музика и прииждащите през почивните дни роднини. Нееднократно на адреса се е отзовавала полиция по сигнал. Гражданите се притесняват, защото според тях къщата се ползва като бардак, място за складиране на наркотици и депо за крадени коли.

Грънчаров апелира кметът на района да извърши проверка за адресно регистрираните на ул. „Рила“ № 4 и да даде обяснение на какво основание им е дадена регистрация.

Припомняме, че Патриотичният фронт внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка с дейността на кмета Кръстев по повод издадените адресни регистрации на ул. „Градините“ № 3 и № 6 в квартал „Орландовци“ за периода от 2007 г. до 2015 г. включително.

В поредния сигнал до кмета е обяснено за случая подробно. Ето пълният текст:

До  г-н Тодор Кръстев

Кмет на район „Сердика“

СИГНАЛ

От Стефан Грънчаров, организатор на ПП ВМРО – БНД за гр. София

След среща с граждани от района те ни сигнализираха за нов проблем с цигански семейства. Става въпрос за семействата, населили се в къщата на адрес улица „Рила” №4.

Според хората на този адрес има регистрирани 39 души. Къщата е собственост на три жени, последната от които умира преди няколко години, а нейните наследници не са в Българя.

Докато е била жива бабата е имало едно циганско семейство с договор за наем за определен период от време, но постепенно къщата се напълва с десетки цигани, които неясно как  се регистрирани на адреса, тъй като нито имат договор за наем,  нито документи за собственост на къщата.

През почивните дни в къщата прииждат и други техни гости, като високата музика, която оглася квартала, е неописуема. Също така адресът е посещаван нееднократно от полиция.

Според жители на района къщата се ползва не само като бардак, място за складиране на наркотици, а и като депо за крадени коли. На този адрес е регистриран и криминално проявеният Райчо Константинов.

В околност няма семейство, което да не е станало жертва на кражби, а самите хора се притесняват за тяхната сигурност.

Въпросът е наистина ли има толкова много хора регистрирани на ул. Рила № 4, кой ги е регистрирал, на бази на какви документи?

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *