1 септември (неделя), фотоконкурс „Моето патриотично лято“ на младежите от ВМРО – Велико Търново

1 септември (неделя), фотоконкурс „Моето патриотично лято“ на младежите от ВМРО – Велико Търново

21 юни 2019  |   0 коментара

Младежката организация на ВМРО – Велико Търново организира фотоконкурс на тема „Моето патриотично лято. От Охрид до Тулча и от Дунав до Бяло море”. Общи условия за участие: Фотоконкурсът има за цел да провокира младите хора на Велико Търново да осмислят българското природно, културно и историческо наследство и по този начин да опознаят достойнствата на България.

Всеки от нас прави снимки на хиляди места, които обичаме да посещаваме. Нека да популяризираме заедно нашата роля във формирането на културно-историческото наследство на Балканите.

ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ: 1 юли 2019 г. – 01 септември 2019 г.

УСЛОВИЯ НА ФОТОКОНКУРСА: В конкурса могат да участват всички млади хора на възраст 18 – 26 години.

ЗА ДА УЧАСТВАШ ВЪВ ФОТОКОНКУРСА ТРЯБВА ДА:

■ Изпратиш авторска снимка по темата на фотоконкурса на имейл mvmro.vt@gmail.com

■ Към снимката да включиш информация, която да те представя – три имена; населено място; кратка информация за съдържанието на фотографията.

■ Да посочиш имейл и телефон за връзка с теб.

■ Всеки участник има право да изпрати до три снимки.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СНИМКИТЕ:

■ Да имат минимален размер 1024 пиксела (по хоризонтала) и до 5 мб;

■ Да не са били подлагани на груби манипулации със софтуер за обработка на изображения, като допустимите корекции са crop, levels, color balance, sharpen и unsharp mask;

■ Формат на файла jpeg или tiff.

ВЪВ ФОТОКОНКУРСА НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ ЗА УЧАСТИЕ СНИМКИ, КОИТО:

■ Не отговарят на темата;

■ Не са авторски;

■ Не са изпратени за участие по обявения начин;

■ Не са придружени с информация за представяне на участника;

■ Не отговарят на техническите изисквания за снимките;

■ Имат награди в други фотоконкурси. Снимки, които не отговарят на условията на фотоконкурса, няма да бъдат допускани за участие.

КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯ ПОБЕДИТЕЛЯТ?

Снимките, получени за участие във фотоконкурса „Моето патриотично лято. От Охрид до Тулча и от Дунав до Бяло море ” ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата „Младежката организация на ВМРО - Велико Търново“, албум „Фотоконкурс – Моето патриотично лято. От Охрид до Тулча и от Дунав до Бяло море ” в периода 1 септември 2019 г. – 31 септември 2019 г. Жури ще определи победителите сред десетте снимки, получили най-много гласове чрез „харесване” във Фейсбук. Журито ще бъде в състав: професионален фотограф, областният координатор на ВМРО за Велико Търново, председателят на младежката организация на ВМРО - Велико Търново и представители на организаторите.

Авторите на снимките, класирани на първите три места, ще получат награди.

Гласуването за участващите снимки е валидно единствено в периода от 00:00 часа на 1 септември 2019 г. до 24:00 часа на 31 септември 2019 г.

Резултатът ще бъде обявен на публично събитие в края на месец октомври 2019 г. Авторите на снимките, класирани на първите три места, ще бъдат наградени.

НАГРАДИ:

■ Първа награда – Парична награда на стойност 150 лева.

■ Втора награда - Ваучер на стойност 50 лева за закупуване на книги.

■ Трета награда - Ваучер на стойност 30 лева за закупуване на книги.

Ваучерите ще бъдат предоставени на победителите след обявяване на резултатите от конкурса.

ДРУГИ:

Изпращането на снимка и качването ѝ в галерията на фотоконкурса означава, че съответният участник е запознат и съгласен с гореописаните общи условия за неговото провеждане. Участниците поемат персонална отговорност, че са автори на изображенията, с които участват във фотоконкурса и са носители на авторските права за тях. Организаторите си запазват правото да извършват промени в правилата на фотоконкурса, за които всички участници ще бъдат известявани своевременно. Предоставените лични данни ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за набиране и съхраняване на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни. Личните данни ще послужат за идентифициране на победителите в конкурса и съответното им награждаване.

По всякакви въпроси, свързани с фотоконкурса, може да се обърнете към нашия екип на имейл: mvmro.vt@gmail.com или във Фейсбук страницата „Младежка организация на ВМРО - Велико Търново“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *