Юрист, каменоделец и педагог ще защитават интересите на столичани

Юрист, каменоделец и педагог ще защитават интересите на столичани

09 ноември 2015  |   0 коментара

На провелите се на 25 октомври избори за местна власт листата на ВМРО за общински съветници в София бе подкрепена от 4,79 % от гласувалите столичани. Така ВМРО се превърна в четвъртата политическа сила в града и изпраща трима свои представители в Столичния общински съвет.

Карлос Контрера, Димитър Антов и Виолета Тодорова бяха избрани за софийски съветници от листата на ВМРО. Те са представителите, олицетворяващи автентичния български патриотизъм в местната власт. Акцент в политическата платформа, с която се явиха на изборите, е въвеждането на ред и гарантиране на сигурността на столичани. Основните проблеми, с чието решение се ангажират, са нелегалната имиграция, незаконните цигански гета, монополистите-доставчици на комунални услуги, неоптимизираният обществен транспорт, изоставените крайни квартали и села около столицата.

Представителите на ВМРО в Общински съвет – София:

Карлос Контрера е на 28 г. Завършил е Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Право“. Член е на ВМРО – Българско национално движение от 2005 г. През 2007 г. е избран за председател на Студентската организация на ВМРО в София. Понастоящем е председател на Областния комитет на ВМРО в столицата и заместник-председател на Националната контролна комисия на ВМРО.

Димитър Антов е на 57 г. Завършил Софийски университет „Св. Климент Охридски" със специалност „Математика“. Заместник-председател е на Сдружението на българските каменоделци и един от неговите основатели, заместник-председател на Националната занаятчийска камара. От юни 2014 г. е общински съветник в София от ВМРО, заемащ мястото на Ангел Джамбазки, който бе избран за представител в Европейския парламент.

Виолета Тодорова е на 54 г. Завършила е Институт за детски и начални учители „Н. Крупская“ – София. През 2007 г. е председател  на стачния  комитет в район „Красна поляна“ и член на Националния стачен комитет по време на учителската стачка. В периода 2007 – 2012 г. е председател на Синдикалната организация към Съюз на българските учители в ЦДГ №6. В момента е старши учител в ЦДГ №6, район „Красна поляна“. Дейността ѝ се състои в организиране, ръководене и контролиране учебната и възпитателната дейност.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *