Юлиан Ангелов: С Кирил Кирилов Горна Оряховица ще има достоен народен представител

Юлиан Ангелов: С Кирил Кирилов Горна Оряховица ще има достоен народен представител

23 март 2017  |   0 коментара

Лично аз смятам, че изборът на горнооряховци на предстоящия парламентарен вот на 26 март трябва да е за Кирил Кирилов, четвърти в листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в 4 МИР – Велико Търново.

Това посочва за „Рег нюз“ организационният секретар на ВМРО и кандидат за народен представител Юлиан Ангелов.

Изборът на Кирил Кирилов ще направи така, че Горна Оряховица да има истински достоен народен представител, който да се грижи за интересите на местните жители.

От многогодишното ни познанство и обща работа за българската кауза и в България, и зад граница, смятам, че той е отговорен човек и български патриот, който има прекрасно семейство, отстоявайки ревностно българските традиции и ценности.

В следващия парламент вярвам, че заедно с г-н Кирил Кирилов ще може по-добре да отстояваме българските национални интереси и тези на община Горна Оряховица. Ще работим за развитието на общината, което ще намали броя на младежите, напускащи родното си място.

Аз съм свързан и емоционално с Горна Оряховица като горнооряховски зет, затова за мен е важно общината да не бъде пренебрегвана от централната власт.

Ако Кирил Кирилов получи Вашата подкрепа, всеки жител на Горна Оряховица ще може да разчита на нас двамата да решим неговите проблеми и да предлагаме онези неща, които са правилни и полезни за общината и за България.

За Кирил Кирилов може да се гласува преференциално, като се отбележи № 17 за „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ и № 4 за неговата кандидатура.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *