Юлиан Ангелов предложи „Воля“ да се прекръсти на „Пинокио“

28 февруари 2019  |   0 коментара

Групата на „Воля“ в парламента спокойно може да се прекръсти на „Пинокио“, защото говорят само лъжи. С всички неоснователни нападки към ВМРО явно те искат да удвоят електоралната си тежест, която в момента е нула. А на всички ни е ясно като се удвои нулата, какво се получава.

Това заяви в изказване от името на парламентарна група народният представител от ВМРО Юлиан Ангелов по повод поредните лъжи, произнесени от Веселин Марешки от „Воля“.

Когато говори за морал и коментира ВМРО, Марешки първо трябва да погледне себе си. От либерал – като политик във Варна, влизайки в Народното събрание взе, че стана патриот, посочи Ангелов.

Той е категоричен, че от 1999 г. насам от ВМРО са правили десетки предложения и инициативи за подобряване на демографската картина в страната. Сега за първи път ВМРО участва в управлението на държавата и затова нашите идеи за демографската политика са заложени в управленската програма. Бавно и постепенно те ще се случат, категоричен бе патриотът.

Явно на партия „Воля“ не ѝ харесва, че държавата върви напред, че се повишават доходите, включително и на хората в третата възраст, увеличават се заплатите в сектора на образованието, армията, полицията. Бизнесът се развива, заяви в изказването си депутатът Юлиан Ангелов.

Целта на живота на г-н Марешки е станала да плюе по ВМРО, каза още той.

Вижте във видеото цялото изказване на Ангелов >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *