Юлиан Ангелов от ВМРО към Радан Кънев: Предадохте българските национални интереси в ЕП

23 май 2019  |   0 коментара

Вашият представител, г-н Кънев, предаде българските национални интереси и не отиде да гласува в Европейския парламент, за да подкрепи българските превозвачи. Вие сте позор за България, как не Ви е срам!

Това каза Юлиан Ангелов – кандидат в листата на ВМРО – Българско национално движение за евроизборите, по време на дебат в „Референдум“ по БНТ като реплика към Радан Кънев.

Единна европейска прокуратура е нещо полезно, що се отнася да има намаляване на корупцията в България и в Европа. Но въпрос е тази Европейска прокуратура да не бъде използвана като бич срещу европейски държави, които не са съгласни с политиката на Меркел и Макрон, коментира Ангелов.

След като бе репликиран от Радан Кънев Юлиан Ангелов изрази притеснение, че от партията на Кънев защитават съвсем различни принципи и виждания относно развитието на Европа и България – подкрепа на гей браковете и гей парадите.

Няма гаранции, че няма да има натиск от такава институция към страни, в които има патриотични, а не либерални правителства. Такива правителства, които не споделят принципите на Истанбулската конвенция, има опасност да бъдат притискани точно от такава европейска прокуратура, категоричен бе Ангелов.

По повод санкциите срещу Русия Юлиан Ангелов посочи, че България трябва да гледа и на Изток, и на Запад и да защитава собствения си интерес.

За нас от ВМРО най-правилният вариант е нулева миграция в България и в ЕС. Не бива да бъдат допускани и псевдобежанци, които променят характера на всяка една държава, не се интегрират, навлиза радикален ислям. България възпира навлизането на нелегалните мигранти най-вече от Република Турция, където са над 2 млн. И като се засегна темата, много ми е интересно какво е мнението представителите на другите политически сили, които са тук сега, относно  приемането на Турция в ЕС. Това е също част от мигрантската политика. Ние от ВМРО сме категорично против Република Турция да бъде член на Съюза, заяви Юлиан Ангелов. Никой от участниците в дебата не отговори на въпроса на представителя на ВМРО.

Видео >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *