Юлиан Ангелов отвъд политиката – щастлив със семейството си на село

Юлиан Ангелов отвъд политиката – щастлив със семейството си на село

25 май 2019  |   0 коментара

Източник: „Регионални новини Петрохан“

Кандидатът за евродепутат и втори в листата на ВМРО Юлиан Ангелов от две години прекарва по-голямата част от времето си заедно със семейството си в костинбродското село Драговищица.

Роден е през 1975 г. в Русе. Завършва Стопанската академия в Свищов със специалност „Икономика на търговията“. Член е на ВМРО - БНД от 1997 г. Семеен е – горнооряховски зет, с две деца. Народен представител в 43-ото и 44-ото Народно събрание, организационен секретар на ВМРО.

Семейство Ангелови се вписват идеално в живота в Драговищица. За краткото време там те са изградили приятелски отношения със съседи и жители на селото. Съпругата на Юлиан, Лидия Ангелова, е завършила „Политически науки“ във Великотърновски университет и „Журналистика“ в Софийския университет, но има и страхотна дарба – притежава разкошен глас и изпълнява народни песни. Ученичка е на северняшкия певец Петър Георгиев. Освен това талантът е наследен от нейната баба. Лидия се включва в читалищната школа за автентичен фолклор и участва активно в културния живот на селото, както и в цялата община Костинброд. Дуетът с Бисера Иванова носи много награди от национални фестивали и конкурси.

Двете деца на Юлиан и Лидия – Дивна и Смиляна, щастливо прекарват детството си сред спокойствието в Драговищица. Дивна вече има и сценични участия в редиците на читалищните самодейци. Интересен факт е, че през месец май всички членове на сем. Ангелови имат рождени дни. Случайност или не, на празника на селото – 9 май, когато местната църква „Св. Николай Чудотворец“ отбелязва патронния си празник (св. Николай „Летни“), е рожденичка най-малката дама – Смиляна.

Юлиан Ангелов притежава ценни качества – човечност, съпричастност, отзивчивост, общителност и винаги се опитва да разрешава проблемите на хората – било те от Драговищица или не. Често помага на кмета на селото Албена Виденова с подкрепа за различни дейности и инициативи. Ангелов вече е изградил и приятелски отношения с много жители и на Костинброд, и околните села.

На настоящите европейски избори Юлиан Ангелов е втори в листата на ВМРО. С растящата подкрепа за ВМРО и водача на листата Ангел Джамбазки се очаква да бъдат излъчени двама или повече евродепутати. Поради тази причина повечето драговищенци, жители на Костинброд, приятели и познати на Юлиан Ангелов ще гласуват с номер 3 в бюлетината и преференция 102.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *