Юлиан Ангелов: „Обединени патриоти“ изпълняват поетите ангажименти

24 февруари 2017  |   0 коментара

Увеличението на доходите на хората ще е категорично изискване на Патриотите към следващия кабинет

Обединените патриоти имат претенциите да са от основните политически формации в следващия парламент и гледат към първото и второто място на избори те на 26 март.

Това заяви в „Още от деня“ по БНТ Юлиан Ангелов - водач на листата с кандидати за народни представители на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за 24 МИР София.

Партии като БСП и ГЕРБ припознаха доста от вижданията в програмата на Патриотите, стана ясно от думите на Ангелов - и за пенсиите, и за военната служба. Това може само да ни радва, че и те виждат основните проблеми на хората, каза той.

Обединени патриоти не са давали обещания с „голямата кошница“, заяви патриотът и обясни, че всичките им предложения са разписани и как да се случат. Допълни и че до момента Обединени патриоти са доказали, че каквото са заявили, това са и направили, т.е. спазват своите обещания. Той даде пример с приетите предложения на Патриотите за признаване на арменския геноцид, строежа на оградата по границата на Турция и изпращане на армия там, увеличение на бюджета за култура, увеличаване на бюджета в сектор сигурност.

Ние изпълняваме ангажиментите, които сме поели, подчерта Ангелов.

Той е категоричен, че увеличението на доходите на хората ще е задължително изискване на Патриотите към следващия кабинет.

В последните десет години показахме, че действаме конструктивно и в народното събрание, когато са се подкрепяли разумни неща, сме ги подкрепяли, без да е от значение от коя политическа сила е вносителят на предложението, посочи Ангелов.

Той коментира напускането на коалицията от Валентин Николов и Димитър Байрактаров, като подчерта, че са си отишли не по морални подбуди, а защото ме са били поставени на определени места при изготвяне на листите за предстоящите избори.

Те напускат, защото не се виждат някъде реализирани, каза Ангелов и  заяви, че Валентин Николов е могъл да напусне Обединени патриоти още на президентските избори, но тогава той е подкрепял кампанията и е участвал в нея, в която са участвали същите три партии.

Ние, Обединените патриоти, показахме на останалите политици в България, че трябва да се търси обединението, а не разединението, подчерта Юлиан Ангелов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *