Юлиан Ангелов: НС няма да изгуби от това, че Марешки няма да влиза в Парламента

Юлиан Ангелов: НС няма да изгуби от това, че Марешки няма да влиза в Парламента

15 март 2019  |   0 коментара

Марешки и партията му постъпват абсолютно несериозно по всички въпроси, касаещи държавата и законите. Отделно – голяма част от нещата, които говорят, са или лъжи, или манипулации. Така че българският парламент изобщо няма да изгуби от това, че Марешки няма да седи в НС. Напротив – дори може да се вдигне рейтинга на Парламента.

Това каза в предаването „Вaжното, казано на глас“ по БТВ Радио народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов.

Лично мое мнение е, че той е един от тези политици, които държавата и българското общество трябва да се отърве. Те повече няма да влязат в българския парламент, защото не правят нищо и гледат единствено техния собствен интерес, категоричен бе Ангелов.

От „Воля“ използват прийомни номера за вдигане на рейтинга, което в техния случай няма да се получи. Най-вероятно са очаквали закона за вероизповеданията на второ четене да остане такъв, какъвто беше приет от ГЕРБ и ДПС и тогава той да обяви, че напуска. Но това не се получи, поради настояването на ВМРО и „Обединени патриоти“, а именно да не се опрощават дълговете на мюфтийството. Този факт не се хареса на Марешки, явно той се беше подготвил политически трикове, за да си вдигне рейтинга, каза депутатът от ВМРО.

Целия разговор може да чуете тук>>>  

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *