Юлиан Ангелов: Нинова действа като жълт вестник

Юлиан Ангелов: Нинова действа като жълт вестник

09 януари 2020  |   0 коментара

България върви по правилния път и защитава своите интереси. С изграждането на „Турски поток“ България си гарантира добро бъдеще от гледна точка на доставките на газ.

Това заяви в предаването „Още от деня“' по БНТ народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов във връзка с  откриването на газопровода „Турски поток“ в Истанбул, на което премиерът Борисов бе сред официалните гости.

Политиката на Сърбия винаги е била насочена срещу България и това е исторически факт, независимо, че сме толкова близки като народ и манталитет. Това е поредната демонстрация, която е повече от 100 години. България не е давала никакъв повод на външния министър Ивица Дачич за подобни коментари, защото той е запознат много добре със съдбите на българите по Западните покрайнини и Поморавието. Не е случайно изказването, дори и неофициално, на политик от такъв ранг. Явно заради проблемите на Сърбия с Черна гора и Косово те си търсят и друг скандал. Нашето външно министерство и министър Каракачанов реагираха правилно, но Дачич така и не се извини официално, а сподели за някаква грешка в превода. За съжаление тази политика и тези действия на Сърбия ще продължават и занапред, коментира Ангелов последния скандал между България и Сърбия с участието на външния министър Ивица Дачич.

Ние сме част от управлението на страната. Виждаме, че опозицията иска да клати управлението, което е нейно право, затова Нинова иска и вот на недоверие. Но е малко странно да искаш вот на недоверие по едни политики, които липсваха у нас през последните 30 години, което е грешка на всички политици. В България се отделят страшно много средства по общини за подобряване на атмосферния въздух, посочи още народният представител.

Проблемът не е само в Перник, но има възможност тези проблеми да се решат. В подмяната на водопровода и водната мрежа трябва да са активни общините, сподели той по отношение на водната криза в миньорския град.

Той посочи, че щом в яз. Студена няма вода, значи е бил източван.

От ВМРО подкрепяме българското правителство, а не един или друг министър. Лошото е, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството иска да прехвърли проблема на Министерството на околната среда и водите. Когато искаш да избягаш от отговорност, търсиш други отговорни, каза още той.

Относно кризата с боклука Юлиан Ангелов бе категоричен, че България не внася отпадъци от Африка и Азия, както твърди лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова действа като жълт вестник, непрекъснато тиражира лъжи, посочи в заключение депутатът от ВМРО.

Целия разговор гледайте във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *