Юлиан Ангелов на обиколка в Русенско

Юлиан Ангелов на обиколка в Русенско

22 май 2019  |   0 коментара

Организационният секретар на ВМРО – Българско национално движение и кандидат за евродепутат Юлиан Ангелов се срещна с членове и симпатизанти на организацията от Русе и Русенска област. Сред местата, които посети Ангелов, бяха пенсионерски клубове на територията на община Русе, а така също и селата Бъзовец, Борово и Кривина.

В разговорите си с хората той засегна важни теми от дневния ред на държавата и бъдещия Европарламент, като спирането на нелегалната миграция, защитата на националните граници (които се явяват външни за ЕС), прекратяване на двойните стандарти, подкрепа за запазване на стотиците хиляди работни места в българския транспортен бранш, еднакво заплащане за еднакъв труд в Европа, окончателно прекратяване на преговорите с Турция в ЕС, противодействие на радикалния ислям, социалния паразитизъм и циганизацията.

Организационният секретар на ВМРО – Българско национално движение и втори в листата на партията дебело подчерта, че за войводите основен приоритет си остава развитието на по-тесните връзки с Република Северна Македония, както и гарантирането на правата на българите навсякъде по света. Не остана и на заден план все по-актуалната тема за спешната необходимост от юридическа защита на традиционното семейство между мъж и жена, което се превръща в постоянна мишена на различни организации, пропагандиращи либералните тези за полът като социална, а не биологична категория.

Юлиан Ангелов обясни пред гражданите и последните промени в НК, внесени от него и Искрен Веселинов, касаещи неизбежната отбрана. Според Ангелов новите текстове са така направени, за да помагат на живеещите в малките населени места българи, чиито имоти и сигурност са постоянно застрашени от циганските набези. Ако предлаганите промени не отпаднат на второ четене, ще се разшири значително възможността, която законодателството предоставя на гражданите да защитят сами своето. Ще се помени също така възпиращото в момента правоохранителните органи обстоятелство, че ако откраднатото представлява сума под минималната работна заплата, по преценка на прокурорите или съдиите престъплението може да се смята като маловажно.

Това през годините обезверява българите, живеещи в постоянен страх, че държавата е напълно абдикирала от своите задължения да подсигури тяхната безопасност.

Според Юлиан Ангелов единствената алтернатива на това, което се случва в момента, е ВМРО – Българско национално движение с номер 3 в интегралната бюлетина. За организационния секретар на войводите може да се гласува преференциално като се зачеркне с химикал, пишещ със син цвят, 102 в десния край на бюлетината.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *