Юлиан Ангелов към представител на ДОСТ: Вие сте срам за България!

21 март 2017  |   1 коментар

Скандал между представител на ДОСТ и на Обединени патриоти се разрази в „Тази сутрин” по БТВ.

Идеен сблъсък, който прерасна в скандал, се разрази в студиото на „Тази сутрин” между представител на ДОСТ и на Обединените патриоти. Евгений Михайлов, кандидат-депутат на ДОСТ, отказа да участва в дебат с Юлиан Ангелов от ВМРО, който е водач на листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в 24 МИР - София.

Михайлов беше поканен първи да изложи тезите си, но той избра да атакува с обвинения, че цял месец медиите агитират срещу българските граждани, преименувани насилствено от комунистическия режим. По думите му се нарушава конституцията с опита да се отнеме правото на български граждани да гласуват. Той не отговори на въпроса защо отново се говори за Възродителния процес и редно ли е турски министър да агитира в полза на политическа формация, която участва на вота у нас на 26 март.

Ангелов обвини представителя на ДОСТ, че защитава интереса на Турция, която иска да участва във вътрешнополитическия живот на България.

След като отказа да отстъпи място на Юлиан Ангелов, представителят на Обединените патриоти седна до него и успя да каже: „Мен ме интересуват България и българският национален интерес, а Вие защитавате чужди. Вие сте срам за България”.

Патриотът се обърна към Михайлов с думите: „Вие сте предател, а Вашата партия трябва да бъде забранена”.

Вижте във видеото с какво човекът на антибългарската партия ДОСТ възмути Юлиан Ангелов >>>

Коментари

  • checho

    март 21, 2017 в 10:05

    Браво на Юлиан ! Само дето пропусна да му каже да си махне мръсната ръка от рамото му.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *