Юлиан Ангелов: Има кръгове в България и в чужбина, които искат да нанесат политически удар на Каракачанов и ВМРО

Юлиан Ангелов: Има кръгове в България и в чужбина, които искат да нанесат политически удар на Каракачанов и ВМРО

31 октомври 2018  |   0 коментара

Има кръгове в България и в чужбина, които искат да нанесат политически удар на Каракачанов и ВМРО.

Това пред журналисти в Народното събрание народният представител от ВМРО Юлиан Ангелов връзка с ДАБЧ, цитиран от агенция „Фокус“.

Ангелов подчерта, че ВМРО за 125 години история е понасяла много по-тежки удари.

Ние от ВМРО знаем, че 125 години сме бранили българщината и ще продължим, добави той и уточни, че ако някой е правил нещо на гърба на българите зад границата, трябва да си понесе последствията.

Този удар няма да ни събори, напротив ще излезем още по-силни, защото знаем, че нещата, които казваме, са истината и че сме прави. Всеки политически джендър, който довчера е бил либерал, след това е станал демократ и един е за въоръжаване, а друг ден против, а след това е станал патриот, няма как по никакъв начин с подобни тези и лъжи на гърба на ВМРО да си прави политически имидж, заяви още Ангелов.

Имах възможността няколко пъти да обясня, че ние нямаме проблем с това българските органи да си вършат работата и там, където има корупция и нарушаване на закона, хората да си носят последствията. Въпросът е, че всичко беше обърнато така, че да има политически удар върху цялото управление на страната и върху ВМРО без никакви доказателства, а твърдения на различни хора, които нито познават материята, нито знаят за какво става въпрос, а единствената им цел е да оплюват ВМРО и г-н Каракачанов, заяви Ангелов във връзка с акцията в Държавната агенция за българите в чужбина.

Знаете, че вицепремиерът Каракачанов е първият министър на отбраната в историята на демокрацията, който пряко се ангажира да повиши доходите в Българската армия, да я вдигне на крака, допълни Ангелов и уточни, че има държави, които нямат интерес България да гарантира националната си сигурност.

Каракачанов във всички преговори и разговори за превъоръжаване, навсякъде избягва посреднически фирми, през които преди години в Министерство на отбраната са минавали десетки милиони, допълни депутатът.

Пред камерата на ТВ Европа Юлиан Ангелов заяви, че ВМРО не разпъва над никого политически чадър, коментирая случая в ДАБЧ. Вижте повече от коментара му във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *