Юлиан Ангелов: За нас е важно да изпълним поетите ангажименти към избирателите

Юлиан Ангелов: За нас е важно да изпълним поетите ангажименти към избирателите

16 септември 2019  |   0 коментара

Г-н Сидеров може да има всякакви претенции, има си правилник на Народното събрание и на парламентарната група и това как ще се нарича групата зависи от нея, а не от г-н Сидеров. Той може да има каквито иска претенции, но факт е, че имаме право да носим това име.

Това каза по повод внесеното предложение на Волен Сидеров до Цвета Караянчева за заличаване на групата „Обединени патриоти“ секретарят на групата и на ВМРО Юлиан Ангелов в „Седмицата“ по Дарик Радио.

По медийните участия на Сидеров се разбира, че подкрепя правителството и е част от него, но ние нямаме никакво желание да имаме общо при разговори, преговори с ГЕРБ и т.н., защото за нас е важно тези ангажименти, които сме поели към избиратели, както и управленската програма да се изпълнява. А Сидеров до момента спираше изпълнението ѝ с неговото поведение или с това да не предприема никакви инициативи. Ето защо ние решихме да продължим без него, за да наложим нещата, които не успяха да се случат в управленската програма, категоричен бе Ангелов.

Вината това ДПС да стане трета по големина партия в НС е на Волен Сидеров и поведението на неговите колеги от Атака, неидването на работа, саботирането на целия процес и клеветите по адрес на ВМРО и НФСБ, заяви депутатът.

На въпрос на водещия Кирил Вълчев кой е най-важният въпрос за решаване в България за ВМРО, респективно ОП, Юлиан Ангелов отговори:

Най-важният въпрос е държавният бюджет, защото от него зависят политиките, в които ще се инвестира догодина. Ще настояваме да направим коалиционна среща ОП-ГЕРБ, за да се заложат средства там, където смятаме, че трябва да се наблегне, а именно в сектор „Сигурност“ и социалният сектор – безплатни детски градини, индекс на пенсиите – искаме да решим проблема с демографската криза и да вдигаме доходите. Чрез безплатната детска градина ще се интегрират и циганите, каза Ангелов.

Целия разговор гледайте във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *